WIZARD CAT HERCULES SUMCOVÝ PRÚT
WIZARD CAT HERCULES SUMCOVÝ PRÚT


Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Nosnosť
Nosnosť

Popis produktu

Wizard Cat Hercules feederový prút na sumce

Ako už jeho názov naznačuje, na zdolanie sumca často potrebujeme nadľudskú silu, ktorú nám poskytuje Wizard Cat Hercules!

Najvýraznejšou časťou je rukoväť a držiak navijáka. Okrem toho, že tvrdý materiál EVA zabezpečuje dokonalý úchop, je okamžite vidieť, že nad hornou rukoväťou je ešte jedna časť, ktorú môžeme „chytiť“ počas zdolávania.

Vzhľadom na veľkosť úsilia pri zdolávaní má tento prvok významnú úlohu, pretože pri tvrdšom zdolávaní je niekedy potrebné vyvinúť veľkú silu, aby sme udržali rybu a snažili sa ju čo najrýchlejšie pritiahnuť k nám! Kompletný držiak navijáka vyrobený z kovu perfektně fixuje naviják a během zdolávání se neuvolňuje ani neodtrhává!

Priemer blanku nad hornou rukoväťou je nezávislý na dĺžke: 16,4 mm.

Je potrebné zdôrazniť rad vodítkov na prúte, ktorý je možno ľahko charakterizovať ako robustný! Nie je žiadne prostredie ani sumec, ktoré by mu mohlo ublížiť. Napriek tomu je však samozrejme potrebné dbať na prút, pretože tvrdé vložky SIC nemusia priamočiarym úderom. Na oboch verziách sa nachádza 12 očiek, ktoré perfektne rozdeľujú zaťaženie počas zdolávania.

Najkritickejšia časť prúta na sumce vždy býva spojená s kúskom! Wizard Cat Hercules má spojenie typu stucna, ktoré je vďaka kovovému prstencu na zdvihu vybavené tak, aby bránilo longitudinálnemu rozdeleniu blanku. Rovnaký prstenec sa nachádza aj na spicce!

Celý blank má tvrdú akciu až po špičku, čo umožňuje rozhodné záseky.

Zaujímavosťou je, že na háčkovom očku je umiestnený robustný kovový krúžok, ktorý uľahčuje zavádzanie veľkých háčikov na sumca!

Svojimi parametrami je to špeciálne zbraň na rybolov na veľké vzdialenosti!


Na tento prút bol inštalovaný extravagantný držiak typický pre prúty vyšších kategórií. Držiak navijaka s kovovými odľahčenými skrutkami patrí ako výzorom, tak aj konštrukciou k tým najmodernejším.

Pri zdolávaní veľkých, agresívne sa brániacich rýb je dôležité, aby bol každý jeden prvok výstroja dostatočne kvalitný. Posilnené, odolné očká dobre zvládajú aj tvrdé a dlhotrvajúce zdolávania.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Prepravný Rozmer Hmotnosť
17377-310  109.90 EUR Nový 3,10 m2300-600 g162 cm575 g
17377-340  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 118.90 EUR Nový 3,40 m2300-600 g177 cm630 g


KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT BIG FISH
28.90 Eur
KOÓS RYBÁRSKY PRÚT CATFISH HORIZONT
109.90 Eur
KOÓS RYBÁRSKY PRÚT CATFISH SHADOW
71.90 Eur
L&K VERTIC GUIDE 210 PRÚT
87.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT SUPER CAT NA SUMCE
29.90 Eur
KOOS RYBÁRSKY PRÚT NA SUMCE PHANTOM 200-500G
57.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos