WIZARD RYBÁRSKY PRÚT DROP SHOT
WIZARD RYBÁRSKY PRÚT DROP SHOT

Vedenie nástrahy
Vedenie nástrahy

Akcia špičky
Akcia špičky

Presnosť hodu
Presnosť hodu

Popis produktu

Prívlačový prút Wizard Drop Shot

Tento prút bol vyrobený pre stále obľúbenejšiu metódu Drop Shot.

Prút disponuje vzhľadom k metóde trochu mäkšou akciou. Vďaka tejto vlastnosti s ním možno menšie plastové nástrahy výborne viesť.

Môžeme k nemu používať jemnučkú pletenú šnúru (0,08 mm) alebo monofilový vlasec (0,20), aby sme v maximálnej miere využili potenciál skrytý v prúte, nech je reč o vedení nástrahy alebo zdolávaní, bez poškodenia prúta.

Vďaka rukoväti s duplonovou vrstvou nás nebudú oziabať ruky ani v chladnejšom období.

Môže byť výborným riešením pre začiatočníkov i pokročilých rybárov.

 


B akciové prúty možno označiť za stredne tvrdé, pri ktorých sa pôsobením záťaže ohýba posledná tretina prútu. Počas zdolávania pracujú spoľahlivo, možno ich úspešne používať aj na užších miestach.
IM10 uhlíkové prívlačové prúty patria medzi najobľúbenejšie. Charakterizuje ich výnimočná kvalita a citlivý špic, ktorý zaznamená aj tie najmenšie zábery. Rýchlo tvrdnúci materiál umožňuje rýchle a úspešné zdolávanie aj na miestach s prekážkou či hustou vegetáciou.

V okruhu prívlačových rybárov je stále viac obľúbená malá nástraha, takmer bez hmotnosti a čo možno najviac vycibrená montáž. Pri ľahkej prívlači je najúspešnejším spôsobom používanie "jednoručného" prívlačového prútu. Rukoväť týchto prútov je výrazne kratšia ako pri klasických prívlačových prútoch.

Na prút bol aplikovaný najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Jeho niekoľko desaťročí trvajúca obľúbenosť tkvie v jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, z ktorých jednu možno upevniť rozmernou maticou.

Pri výrobe SIC očiek sa otvorila príležitosť používania krajších, tenších a v neposlednom rade omnoho ľahších očiek oproti starším typom. Vďaka jedinečným vlastnostiam SIC, aj tenké očká dobre odolávajú silám vznikajúcim pri náhodoch a zdolávaniach.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Prepravný Rozmer Hmotnosť
13188-210 WIZARD RYBÁRSKY PRÚT DROP SHOT, 2DIELNY, 5-20G, 2,10M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 42.90 EUR 2,10 m25-20 g108 cm125 g


BOKOR SPIN RYBÁRSKY PRÚT
71.90 Eur
ENERGOTEAM RYBÁRSKY PRÚT WIZARD CLASSIC JIG
37.90 Eur
RYBÁRSKY PRÚT KAMASAKI SUPER SPIN NEW
10.90 Eur
WIZARD RYBÁRSKY PRÚT CARBON SOLID SPIN
60.90 Eur
L&K RYBÁRSKY PRÚT PROGUIDE
74.90 Eur
WIZARD RYBÁRSKY PRÚT SAMURAI SPIN
43.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos