WIZARD ŠPIRÁL SPOJKA 2 FLUOROCARBON NADVäZEC 2KS/BAL
Popis produktu

Wizard spirál fluorocarbon nadväzec                                                                                     

Produkty obľúbenej prívlačovej značky Wizard sú už overené schopnosťami viacerých rybárov. Na tejto línni sa teraz objavil nový nadväzec na lov dravcov Spiral Fluorocarbon, ktorý je pre rybárov dostupný v 3 rôznych verziách.

 

Fluorokabon poskytuje optimálne riešenie najmä pre lov ostriežov a boleňov, kde je dôležité, aby časť vlasca pred nástrahou zostala neviditeľná, čím sa predíde podozreniu dravých rýb.

 

Indexy lomu svetla pri použitom  fluorokarbóne je rovnaké ako u vody, takže jeho použitie v čistej vode je určite optimálne, využívajúc výhodu neviditeľnosti pod vodou.

 

Na hornom konci nadväzca je obratlík, do ktorého je možné zaviazať kmeňový vlasec a na spodnom konci je dostatočne pevná unikátna špirálová rýchlospojka, ktorá umožňuje bezpečnú a extrémne rýchlu výmenu a bezpečné držanie nástrahy.

 

Ak ste mali problém s otváraním silnejších klipov, vyskúšajte tento produkt! Všetky nástrahy je možné meniť bez otvárania.

 

Je to veľmi odporúčaný doplnok na lov ostriežov a boleňov ale netreba sa báť umelých nástrah, ktoré do určitej miery znesú aj ostré zuby šťuky.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Typ Rozmer Balenie Nosnosť
82021-002  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 3.18 EUR 1.59 EUR/KS Nový Špirál fluoro nadväzec25 cm2ks/bal9 kg
82021-003  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 3.18 EUR 1.59 EUR/KS Nový Špirál fluoro nadväzec25 cm2ks/bal11 kg
82021-004  3.18 EUR 1.59 EUR/KS Nový Špirál fluoro nadväzec25 cm2ks/bal15 kg


L&K NADVÄZEC NAVIAZANÝ FLUOROKARBÓNOVÝ
3.18 Eur
WIZARD NADVÄZEC FLUOROCARBON 2KS/BALENIE
2.25 Eur
WIZARD NAVIAZANÝ FLUOROCARBON NADVÄZEC NEO 2KS/BALENIE
2.11 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos