This product is currently not available.
WIZARD TAŠKA NA PRÍVLAČ 4 PRIEHRADKY
WIZARD TAŠKA NA PRÍVLAČ 4 PRIEHRADKY

V Energo Team Wizad sérii v rámci lovu dravých rýb budú s produktom maximálne spokojní hlavne zástancovia prívlačovej metódy. Lov na prívlač má množstvo foriem, z ktorých majú rybári možnosť výberu z množstva sortimentu nástrah. Avšak po istom čase sa uskladnenie a prevoz tohto sortimentu môže stať ťažkým. K tomu je ideálnou voľbou Wizard taška.

Prívlačová taška Wizard je produkt s výnimočne kompaktnými rozmermi, ľahko sa prenáša, je dobrou voľbou aj ku skautingu. Ramenný popruh je potrebne silný s nastaviteľnými rozmermi. Taška dostala vodoodolný materiál, na jej prednej časti má miesto menšia taška s rukoväťou a klipovým vypracovaním, ktorú možno používať aj zvlášť. Okrem nej sa po bokoch tašky nachádzajú 2 sieťkové vačky.

Vnútro je jednomiestne, v ktorom sa vďaka optimálnemu využitiu miesta nachádzajú 4 kusy rovnakých prívlačových krabičiek s rôznym rozostavením priečok.
Rozmery krabičiek: 27x18x4 cm.

Dostaneme krabičky s 2 rozostaveniami priečok. Dve s 3 rovnakými časťami a 15 varírovateľnými priečkami a 2 kusy s rozostavením 4+1 (4 menšie a 1 veľká) so 14 varírovateľnými priečkami.

Selekciu trojháčikov a iných nástrah možno v krabičkách vypracovať dokonale, čím vytvoríme praktickú skladovaciu a prenášaciu jednotku.



Vonkajšie rozmery:

Výška: 20 cm

Šírka: 30 cm

Hĺbka: 20 cm

Zhrňujúc, zostava tašky a krabíc spĺňajúca všetky nároky prívlačových rybárov, ktorá je dostupná so štýlovými zelenými prvkami ladiacimi s prútmi i navijakmi Wizard série.

Produkt je vhodný pre všetkých prívlačových rybárov, ktorí chcú svoje nástrahy skladovať systematicky a v bezpečí.

WIZARD TAŠKA NA PRÍVLAČ PREDATOR MAX
42.90 Eur
WIZARD TAŠKA SNAPPER NA PRÍVLAČ
28.90 Eur
WIZARD TAŠKA NA PRÍVLAČ TETRA
24.90 Eur
WIZARD TAŠKA NA PRÍVLAČ MASTER
21.90 Eur
WIZARD TAŠKA NA PRÍVLAČ MXT
28.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos