This product is currently not available.
RYOBI NAVIJAK ZAUBER GT
RYOBI NAVIJAK ZAUBER GT

Navijak Ryobi Zauber GT

Nový model RYOBI Zauber GT ponúka japonskú technológiu vo veľmi estetickom a pôsobivom dizajne. Vďaka dokonalej kombinácii hliníkových a uhlíkových materiálov (NCRT) je tento navijak dokonale vyvážený. Vďaka japonským guľôčkovým ložiskám z nehrdzavejúcej ocele a japonskému hriadeľu so šnekovým systémom pracuje navijak neuveriteľne hladko.

Karbónový brzdový systém RYOBI je mimoriadne spoľahlivý a ponúka veľmi spoľahlivú konštrukciu bez chvenia, ktorá poskytuje vysoko účinný výkon v teréne. Kľučka je ergonomicky navrhnutá s rukoväťou Eva na pohodlné používanie v chladnom počasí.

Technické špecifikácie: - konštrukcia s 8 ložiskami vrátane 7 ložísk z nehrdzavejúcej ocele, z nich 2 japonské ložiská 1 jednosmerné ložisko z nehrdzavejúcej ocele - rotor NCRT - hliníkové telo a cievka - vodotesný karbónový brzdový systém - oscilačný systém Wormshaft - CNC sústružená hliníková kľučka - rukoväť EVA

Nezávisle od skúsenosti odporúčaná séria, každý prívlačový rybár si v nej nájde to svoje, hladký chod a dokonalý brzdový systém spraví z rybolovu zážitok.

 

ENERGO TEAM SPIN NAVIJAK
31.90 Eur
KAMASAKI NAVIJAK SUPER FD
10.90 Eur
WIZARD NAVIJAK SAMURAI SPIN
35.90 Eur
BOKOR NAVIJAK PRO SPIN
42.90 Eur
WIZARD NAVIJAK NA PRÍVLAČ SPIN II
28.90 Eur
ARNO NAVIJAK HYDRAZIFE
26.90 Eur
17.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos