This product is currently not available.
ARNO TELESKOPICKÁ SADA S VLASCOM A DARČEKOVOU NÁVNADOU WOLF
ARNO TELESKOPICKÁ SADA S VLASCOM A DARČEKOVOU NÁVNADOU WOLF

Teleskopický set Arno Wolf s vlascom a darčekovou nástrahou

Pre všetky produkty značky Arno platí, že prezentujú výhodný pomer cena-kvalita. Súčasťou tejto série je aj variant Wolf ponúkajúci dobré riešenie aj pre začiatočníkov a ku klasickému použitiu, na lov kaprov.

Wolf je praktický teleskopický prút priaznivej cenovej kategórie so zosilnením zo sklených vlákien. Materiál dokáže tolerovať aj začiatočnícke nezdary, preto ide o sériu vhodnú aj pre začiatočníkov.

Vrhacia tiaž pokrýva nároky klasického lovu dravých či nedravých rýb zo dna. V kombinácii s navijakom rozmeru 3-4000 s voľnobežnou brzdou je vhodný aj k lovu dravých rýb.

Séria odporúčaná hľadajúcim kaprársky prúta s výhodným pomerom cena-kvalita.

K prútu prislúchajúci Arno Faria je výbornou voľbou pre rybárov, ktorí chcú univerzálny kus ideálny k lovu viacerými technikami.

Dizajnovo pohľadná cievka z grafitovej zliatiny je naplnená monofilovým vlascom, preto nie je potrebné zdržiavať sa výberom a navíjaním šnúry.

Kľučku možno zasunúť pomocou jedného tlačidla, vysunutie a zasunutie je oproti klasickým otočným typom omnoho rýchlejšie.

Cievka bola naplnená odolným monofilovým vlascom transparentnej farby, preto sa netreba zdržiavať výberom a navíjaním šnúry. (Náhradná cievka nie je súčasťou navijakov)

Nezávisle od skúsenosti odporúčaný navijak pre rybárov, ktorí sa oboznamujú s rybolovom alebo len hľadajú set priaznivejšej cenovej hladiny.

A ako darček teraz v rámci setu prislúcha k prútu a navijaku aj darčeková nástraha Benzár.

MFF LAMPA PROTI HMYZU AIR TORNADO SET S NABÍJAČKOU A POWERBANKOU
34.90 Eur
IBITE LED NA ŠPIČKU MS LIGHT DUOPACK
31.90 Eur
21.90 Eur
IBITE UB LIGHT DUOPACK ČERVENÝ
17.90 Eur
12.90 Eur
IBITE UB LIGHT DUOPACK ZELENÝ
17.90 Eur
12.90 Eur
CARP EXPERT DOUBLE TIP UNI RUNNER COMBO 360
118.90 Eur
87.90 Eur
CARP HUNTER NAVIJAK FEEDER RUNNER 6000 DUOPACK
56.90 Eur
34.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos