This product is currently not available.
CARP EXPERT PRÚT ELITE TELEBOILIE 3,5LBS 3,60M DUOPACK
CARP EXPERT PRÚT ELITE TELEBOILIE 3,5LBS 3,60M DUOPACK

Prút Carp Expert Elite Teleboilie 3,5 lbs 3,6m Duopack

Praktickosť nemusí byť vždy na úkor kvality! Vynikajúcim príkladom je Carp Expert Elit Teleboilie, ktorý je vyrobený z vysokokvalitného uhlíkového materiálu s vysokou hrúbkou steny a zosilneným krížovým kevlarovým vláknom. Keď ho držíme v ruke, vidíme a cítime, že tento oplet z kevlarových vlákien je jeden z najsilnejších. Husto sa ťahá po celom prúte až po posledný diel pred špicom.

Toto zosilnenie je potrebné, pretože hovoríme o skutočnom prúte na dlhé vzdialenosti. Sila 3,5 libier to len podčiarkuje, pričom na vybrané miesto môžeme hodiť až 120 gramov. Jeho ideálna vrhacia záťaž sa pohybuje tiež približne v rozsahu 100-120 gramov.

Prút dostal skutočnú rukoväť na dlhé náhody, keď ho zdvihnete a pripravíte sa nahodiť, vzdialenosť medzi vašimi dvoma rukami na rukoväti je približne 60 cm, čo je dostatočne veľká vzdialenosť na to, aby ste mohli nahadzovať na vzdialenosť viac ako 100 metrov. K tomu prispievajú veľké očká, priemer prvého očka je 35 mm, čo je veľmi chvályhodné oproti prútom s teleskopickým systémom.

Závitový držiak navijaka dokonale udrží akékoľvek, dokonca aj mimoriadne veľké navijaky na dlhé náhody. Rybársky prút sa dobre správa pri zdolávaní, má obrovské rezervy sily, hoci tá bude hrať úlohu skôr pri nahadzovaní.

Jeho akcia je niekde na rozhraní A a B. Z hľadiska použitej hlavnej šnúry by sme odporúčali skôr spodnú hranicu, ktorá by nemala byť nižšia ako 0,28 mm - 0,30 mm. Ak lovíte naozaj v ťažkom prostredí a potrebujete rybu dostať z prekážky, môžete použiť 0,35 mm šnúru alebo ešte hrubšiu.

Odporúčame ho rybárom, ktorí majú dostatok znalostí a skúseností na to, aby využili výhody tohto prúta, ale nemajú dostatok priestoru na to, aby mohli bezpečne preniesť dvojdielny prút na breh.

MFF LAMPA PROTI HMYZU AIR TORNADO SET S NABÍJAČKOU A POWERBANKOU
34.90 Eur
IBITE LED NA ŠPIČKU MS LIGHT DUOPACK
31.90 Eur
21.90 Eur
IBITE UB LIGHT DUOPACK ČERVENÝ
17.90 Eur
12.90 Eur
IBITE UB LIGHT DUOPACK ZELENÝ
17.90 Eur
12.90 Eur
CARP EXPERT DOUBLE TIP UNI RUNNER COMBO 360
118.90 Eur
87.90 Eur
CARP HUNTER NAVIJAK FEEDER RUNNER 6000 DUOPACK
56.90 Eur
34.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos