This product is currently not available.
CARP EXPERT PRÚT PRO POWER FEEDER 3,90M 100-150G DUOPACK
CARP EXPERT PRÚT PRO POWER FEEDER 3,90M 100-150G DUOPACK

Prút Carp Expert Pro Power Feeder 3,9m 100-150g Duopack

V ponuke CXP sa objavil rad prútov výborný k boju s kaprami i amurmi v jazerách, ale sú vynikajúcou voľbou aj pre riečny rybolov.

Pro Power Feeder je základný prút s veľkým výkonom a blankom z uhlíka IM10. Vďaka vyššie uvedeným vlastnostiam má obzvlášť dobré náhodové vlastnosti. Prečo je prút s pevnou chrbticou dobrý na nahadzovanie? Pretože jeho špička a stredná časť dokážu vypustiť vašu koncovú montáž s neuveriteľnou silou. S chrbticovým prútom môžeme "ukázať" smer, ktorým chceme nahadzovať.

Výsledok: Rozhodné a presné hody aj v nepriaznivých poveternostných podmienkach. Táto séria prútov bola testovaná vo vetre s rýchlosťou viac ako 40 km/h, pričom percento presných náhodov bolo vyššie ako pri kontrolných prútoch s podobnou vrhacou záťažou. Tajomstvo je v dynamike! Mäkší prút sa pri nahadzovaní viac ohýba, čím strácame silu a zrýchlenie.

S prútom Carp Expert PRO Power Feeder môžete dosiahnuť dynamickejšie hody a nemusíte vynaložiť takú silu na nahodenie rovnakej vzdialenosti ako so štandardným mäkším prútom. Jeho závitový držiak navijaka dokonale drží zodpovedajúce navijaky na dlhé náhody rozmerov 5-6000. Koniec rukoväte má protišmykový povrch pre pohodlné nahadzovanie. Jeho prvé očko priemeru 30 mm sa hodí pre navijaky odporúčaných rozmerov. Vonkajší vzhľad prúta je veľmi pôsobivý, vďaka čiernym a červeným štýlovým prvkom určite nebudete mať žiadne výhrady.

Je veľmi dôležité zdôrazniť, že prút má veľké očká, čo znamená, že rad očiek sa skladá z väčších ako priemerných očiek. Šnúra ľahko beží a ani nazbierané znečistenia jej nespôsobujú žiadne problémy ani poškodenia. Pokiaľ ide o výber vlasca, za ideálne považujeme monofilové vlasce s priemerom 0,20-0,22 mm a k nim zodpovedajúce 0,18 a 0,20 teflónové náhodové nadväzce.

Berme v ohľad, že je prút určený pre väčšie ako priemerné ryby. Chytanie karasov, pleskáčov a menších kaprov síce nie je veľkým zážitkom, ale zdolávanie väčších rýb nad 3 - 4 kg a vykladanie kapitálnych rýb vám to vynahradí. Bez ohľadu na skúsenosti odporúčame túto sériu každému, kto hľadá základný feedrový prút na veľké ryby.

MFF LAMPA PROTI HMYZU AIR TORNADO SET S NABÍJAČKOU A POWERBANKOU
34.90 Eur
IBITE LED NA ŠPIČKU MS LIGHT DUOPACK
31.90 Eur
21.90 Eur
IBITE UB LIGHT DUOPACK ČERVENÝ
17.90 Eur
12.90 Eur
IBITE UB LIGHT DUOPACK ZELENÝ
17.90 Eur
12.90 Eur
CARP EXPERT DOUBLE TIP UNI RUNNER COMBO 360
118.90 Eur
87.90 Eur
CARP EXPERT DOUBLE TIP JUNIOR UNI RUNNER COMBO 300
99.90 Eur
78.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos