This product is currently not available.
CARP EXPERT PRÚT UNI TELE 80-120G 3,30M DUOPACK
CARP EXPERT PRÚT UNI TELE 80-120G 3,30M DUOPACK

Carp Expert Tele bot 80-120g 3,3m Duopack

Rybári majú čoraz častejšie tendenciu pochovávať teleskopické rybárske prúty. Avšak tých, ktorí chcú praktickosť a použiteľnosť dohromady, zaujme prút CXP UNI TELE.

Ďalšia novinka od spoločnosti Energofish, určená pre rybárov, ktorí sa nechcú vzdať dobrej prenášateľnosti, kvalitného vypracovania a materiálov.

Jeho vynikajúci karbónový materiál IM6 vystrelí vašu koncovú montáž s dokonalou presnosťou na želané miesto. A po záseku sa s primeranou pružnosťou prispôsobí namáhaniu spôsobenému ťahom ryby na háčiku. Môžete si tak byť takmer istí, že ryby nestratíte kvôli nepružnosti prúta.

Jeho konštrukcia s oveľa väčším počtom dielcov ako priemerný teleskopický prút mu dáva výnimočnú chrbticu, ale s mäkkou špičkou. S výnimkou rukovätnej časti majú všetky dielce očko, aby naše vlasce počas nahadzovania a zdolávania plne kopírovali oblúk prúta.

Kratšie veľkosti sú vhodné na plávanú alebo prívlač v úzkych miestach. Dlhšie verzie sa dajú použiť k lovu zo dna na dlhšie vzdialenosti, až do 80 metrov, alebo na čakanie, kým kapry prídu k trstine na plavák.

Vysokokvalitný rad očiek so SIC vložkami nepoškodí šnúru počas nahadzovaní ani zdolávaní, vďaka čomu sa dokážeme vyhnúť následným stratám rýb. Skutočnou zvláštnosťou je krytá SIC vložka na špičke, ktorá obklopuje celú plochu a chráni šnúru pred poškodením, nech smeruje pod akýmkoľvek uhlom nadol.

Držiak navijaka dodáva prútu skutočne sofistikovaný vzhľad, ktorý v kombinácii s delenou korkovou/duplónovou rukoväťou pôsobí esteticky.

Dôverujte teleskopickým prútom a spoznáte rozdiel medzi priemerným a vynikajúcim, ktorým je v našom prípade Carp Expert Uni Tele!

MFF LAMPA PROTI HMYZU AIR TORNADO SET S NABÍJAČKOU A POWERBANKOU
34.90 Eur
IBITE LED NA ŠPIČKU MS LIGHT DUOPACK
31.90 Eur
21.90 Eur
IBITE UB LIGHT DUOPACK ČERVENÝ
17.90 Eur
12.90 Eur
IBITE UB LIGHT DUOPACK ZELENÝ
17.90 Eur
12.90 Eur
CARP EXPERT DOUBLE TIP UNI RUNNER COMBO 360
118.90 Eur
87.90 Eur
CARP EXPERT DOUBLE TIP JUNIOR UNI RUNNER COMBO 300
99.90 Eur
78.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos