This product is currently not available.
KAMASAKI NAVIJAK ELITE FEEDER 6000 DUOPACK
KAMASAKI NAVIJAK ELITE FEEDER 6000 DUOPACK

Navijak Kamasaki Elite Feeder 6000 Duopack

K feeder lovu môžete použiť navijaky s voľnobežnou brzdou i tradičné navijaky s prednou brzdou. KAMASAKI ELITE FEEDER patrí do druhej kategórie, ale jeho dizajn je trochu odlišný od bežného.

Navijak má výnimočne veľkú cievku z niekoľkých dôvodov:

Z veľkej cievky šnúra beží ľahko, vďaka čomu možno dosiahnuť dlhšie náhody. K nej však prút musí disponovať veľkým prvým očkom, aby sa šnúra veľkého priemeru nemusela hneď na krátkej vzdialenosti zoštíhliť. Veľká cievka tiež prispieva k rýchlemu navíjaniu vlasca, pričom 95 cm vlasca sa navíja na úplné otočenie kľučky. Je vyrobený z hliníka, ktorý je okrem pevnosti a odolnosti proti opotrebovaniu aj veľmi ľahký kov. Navijak môžete bezpečne používať s pletenou šnúrou bez poškodenia cievky alebo šnúry.

Kľučka je vyrobená z vysoko tvrdého grafitu, ktorý poskytuje vnútornej štruktúre potrebnú oporu. Rukoväť kľuky je vyrobená z kovu, vďaka čomu je stabilná aj pri veľkých záťažiach.

Brzdou je známa viackotúčová predná brzda, ktorá sa aj pri veľkej brzdnej sile a správnom zaťažení rozbieha ľahko a voľne, bez trhania a zasekávania, ktoré bolo problémom starších navijakoch.

Vďaka plytkej cievke nemusíte navíjať stovky metrov správnej hrúbky, v mnohých prípadoch stačí 150-200 metrov.

Odporúčame ho všetkým, ktorí chcú posunúť svoje feederové zručnosti na trochu vyššiu úroveň a ktorí sa už odklonili od základov a sú pripravení na kvalitnejšiu výbavu.

MFF LAMPA PROTI HMYZU AIR TORNADO SET S NABÍJAČKOU A POWERBANKOU
34.90 Eur
IBITE LED NA ŠPIČKU MS LIGHT DUOPACK
31.90 Eur
21.90 Eur
IBITE UB LIGHT DUOPACK ČERVENÝ
17.90 Eur
12.90 Eur
CARP EXPERT DOUBLE TIP UNI RUNNER COMBO 360
118.90 Eur
87.90 Eur
CARP HUNTER NAVIJAK FEEDER RUNNER 6000 DUOPACK
56.90 Eur
34.90 Eur
ARNO NAVIJAK CONQUEROR 2000 DUOPACK
62.90 Eur
45.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos