This product is currently not available.
ENERGO TEAM SET DVOJITÝ INTRUDER FEEDER
ENERGO TEAM SET DVOJITÝ INTRUDER FEEDER

Intruder Dvojitý Feeder set

Náš set k začiatku leta obsahuje 2 výborné Arno Intruder Heavy feeder rybárske prúty vyrobené z kvalitného, čistého uhlíka so zosilnením krížových vlákien. Dokonale sa hodí na štrkoviská, mŕtve ramená a menšie vodné plochy, ale trebárs aj k lovu naťažko v tečúcich vodách, kde prúdenie dovolí použitie koncovej montáže menšej hmotnosti. Možno vybrať z variantov 330 a 360, dokonale sa prispôsobiac k danej situácii. 

K prútom sa dokonale hodí navijak Arno Intruder Feeder rozmeru 6000, ku ktorému samozrejme patrí jeden kotúč šnúry Method Feeder.

Priemer cievky je 60 mm, čo je potrebná šírka k tomu, aby sa z nej tenká šnúra (0,18-0,22 mm monofilová; 0,08 mm pletená) poľahky odmotávala. Odľahčená plytká kovová cievka je maximálne odolná, dobre z nej beží šnúra a netreba z nej navinúť mnoho sto metrov. Disponuje rolničkou s ložiskom, ktorá sa točí aj na minimálnu záťaž a nezastaví sa ani pri veľkej záťaži. Preklápač pôsobí esteticky a masívne, nepôsobí dojmom tenkého drôtu.

Brzda je vyriešená tradične s lamelami kov-filc, ktorá pracuje veľmi dobre. Hrúbka osi je 5 mm, čo jej dáva potrebnú pevnosť. Navijak beží pekne plynule s tradičným tanierovým kolieskom. Disponuje kľučkou zatiahnuteľnou jediným pohybom, ktorá je vyrobená z identického materiálu ako telo navijaka.  

Prút a navijak dopĺňa method set, ktorý pozostáva zo 4 ks Carp Hunter method košíkov a z jednej plničky. Súčasťou balenia je Carp Hunter nadväzec s nástrahovým tŕňom, ktorý zodpovedá za najpraktickejšie ponúknutie nástrahy pri method technike lovu.

Do balenia sa dostal praktický držiak navijaka a k nemu prislúchajúca hlava, na ktorú vieme pohodlne umiestniť náš prút, dokonca naň vieme umiestniť ďalší kus výstroja bez pocitu preplnenia. 

Pre začiatočníkov, alebo pre rybárov vyhľadávajúcich sety s výhodným pomerom cena-kvalita. V dĺžkach 330 i 360, preto si zaručene každý nájde to pravé. K setu patrí aj 1 balenie svietiacich patrónov, preto s našim balením možno zrealizovať aj príjemný nočný feedrový lov.  

Súčasťou tohto dvojitého Intruder setu je v záujme dokonalej ochrany výbavy praktické puzdro s 2 priehradkami.

Celkový obsah setu:
- 2 ks Arno Intruder Heavy Feeder prúty v dĺžkach 330 cm a 360 cm
- 1 ks puzdro CarpHunter s 2 priehradkami
- 2 ks navijaku Intruder Feeder 6000
- 2 ks 200m 0,25mm Power Method Feeder šnúry
- Carp Hunter method nadväzec s nástrahovým tŕňom
- Carp Hunter Method Feeder set 4+1
- 2 ks Vidličiek + závitový držiak s rohatinkou
- 2 balenia svietiacich patrónov
 

DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RÝB + VÁHA
36.90 Eur
28.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos