This product is currently not available.
KAMASAKI SUPER BOILIE COMBO
KAMASAKI SUPER BOILIE COMBO
Pri zostavovaní sady Kamasaki Super Carp bolo hlavným cieľom, aby sa začínajúci boilies rybár dostal pri jej nákupe ku všetky nároky uspokojujúcej základnej výbave. Snažili sme sa o to, aby jednotlivé prvky spolu harmonizovali a bolo možné pomocou nich vytvoriť čo najviac montáží, zvyšujúc tak možnosť ulovenia ryby, nech je reč o akejkoľvek vode. Základ sady je prút Kamasaki Super Carp 3,5 lbs, ktorý má adekvátne pevnú chrbticu k dlhým náhodom, ale potrebne pružný k tomu, aby sme minimalizovali riziko straty ryby. Dlhé náhody podporuje aj delená duplonová rukoväť, ktorá zabezpečuje príjemné a stabilné držanie. Cez veľký rad SIC očiek šnúra poľahky beží.
 
Ďalším prvkom sady je navijak Kamasaki Super Runner s dvoma ložiskami a voľnobežnou brzdou, ktorý sa dokonale hodí k prútu. K zapnutiu voľnobežnej brzdy potiahnime dopredu rameno v zadnej časti navijaka, potom nastavme regulátorom pod ním silu brzdy a voľnobežná brzda nášho navijaka je pripravená k použitiu. V prípade záberu vieme rukou, alebo otočením kľučky prepnúť na hlavnú brzdu.
 
Cievky navijakov možno dokonale naplniť šnúrou Kamasaki XXL o dĺžke 1000 metrov. Silná, avšak pružná odolná šnúra dobre zvláda zauzlenia. Sada by nebola kompletná bez elektronického signalizátora a rod-podu, preto sú súčasťou 2 kusy signalizátorov Carp Hunter Digital Starfish a kovový stojan na prút Basic, pomocou ktorých môžeme bezpečne čakať na zábery. Pre správnu funkciu signalizátorov záberu musíme napnúť šnúru, o čo sa postará Kamasaki Eco Swinger s pevným ramenom. Pre výrobu koncových montáží sme pridali boilies olovo, voľnobežiacu montáž, balenie boilies nadväzca a krabicu na montáže s desiatimi priehradkami a množstvom užitočných drobností. Ako nástrahu sme tentoraz vybrali obľúbené 250 g Benzár Turbo boilies. Nezabudli sme ani na bezpečné dopravenie rýb na breh, preto sme pribalili Carp Hunter s obrovskou hlavicou a dvojdielnou rukoväťou pre ľahšie prenášanie. Tak dostaneme sadu uspokujujúcu základné i náročné boilies požiadavky, s ktorou je rybolov radosťou. 
 
Set obsahuje:
- 2 ks Prút Kamasaki Super Carp 3,6m 3,5lbs 3dielny
- 2 ks Navijak Kamasaki Thunder Runner 6000
- monofilný vlasec super XXL 1000 m 0,25mm
- 2 ks signalizátor Optimal
- 2 ks swinger Eco
- 1 ks Rodpod Basic
- 2 ks rohatinka tvaru U
- 1 balík Carp Hunter Classic Boilies Rig
- 1 balík Banzar Boilies
- 1 balík voľne bežiaca montáž + 2 ks olova Zeppelin 60g
- Carp Hunter podberáková tyč + hlava podberáka
- set drobností Kamasaki Super Carp 
DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RÝB + VÁHA
36.90 Eur
28.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos