L&K PRÍVLAČOVÝ SET NA LOV SUMCOV PROFI
L&K PRÍVLAČOVÝ SET NA LOV SUMCOV PROFI

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Sumčiarsky prívlačový set Profi L&K

Každý prvok nášho setu je výbornou voľbou pre úspešnú prívlač, na základe odporúčaní Bélu Lukácsiho je doplnený o sumčiarsky Spin Blade a Ryobi navijak. V sete sa nachádza pletená šnúra, prút, navijak a nástraha.
 
Základ setu tvorí jeden Heavy 80-150 gramový SpinBlade, ktorého blank je podobne ako u jeho predchodcov, vyrobený z uhlíka IM12, možno ho do krajnosti zaťažovať. Ide o produkt prehnuteľný do dokonalého kruhu, s ktorým možno každý pohyb umelej nástrahy cítiť a sledovať.

Ryobi Ecusima Big Cat je navijak prémiovej kategórie k prívlačovému lovu sumcov a iných kapitálnych dravých rýb. Robustný pohon a zosilnený hriadeľ podporuje spoľahlivosť Ecusima Big Cat aj proti najväčším dravým rybám, ponúka maximálne splnenie aj tých najnáročnejších nárokov sumčiarov.

Dokonale odolá Aj najväčšej záťaži, v tom ho podporuje sila a stabilita uhlíkového brzdového systému Ryobi, ktorý je nadpriemerne hladký vo svojej kategórii, predsa však vyžaruje silu a dá sa podľa potreby jemne nastaviť. Brzdový systém bol doplnený ďalšími tesneniami, preto je vodoodolnosť zaručená.

Mnohých rybárov ruší, že farebné šnúry po niekoľkých náhodoch stratia svoj povlak a sú úplne biele. Pre L&K Fine Braid to neplatí. Aj počas dlhého používania maximálne len mierne vybledne, špeciálne povlaky sa z nej nevyderú tak rýchlo, ako u iných šnúr. Medzi očkami menej škrípe, čo je veľkou výhodou pre tých, čo sú na to citliví.

Nakoniec nesmie chýbať ani profesionálna sumčiarska nástraha, kde je pri 1 ks prémiovej karabínky L&K DuoLock Snap súčasťou setu balenie gumenej nástrahy Swimmin Grub i k nej prislúchajúce Legend Jig háčiky, ako aj legendárny 9 cm wobler Salmo Hornet, ktorý je dokonalý k prilákaniu aj tých najväčších dravých rýb na háčik.

Obsah setu:
- Prívlačový prút L&K SpinBlade 270 Heavy 80-150 g
- Navijak Ryobi Ecusima Big Cat 6500
- Pletená šnúra L&K Fine Braid 0,25 mm 150m
- 1 balenie gumených nástrah Mann's Swimmin Grub
- 1 balenie Legend Jig jig háčikov
- 1 ks Salmo Hornet 9 cm sumčiarsky wobbler
- 1 balenie L&K DuoLock Snap karabínok


Rukoväť prútu pokrýva dokonale priliehajúci portugalský korok, ktorý uzatvára kovová koncová zátka so záťažou, ktorá má dve funkcie: jednak chráni koniec prútu od poškodení a vyvažuje ho.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Obsah
12045-501 L&K PRÍVLAČOVÝ SET NA LOV SUMCOV PROFI 218.90 EUR
184.90 EUR
SpinBlade 80-150g 2,7m + Ryobi Ecusima Big Cat 6500 + príslušenstvo


DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RÝB + VÁHA
36.90 Eur
28.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos