This product is currently not available.
CARP HUNTER LONG CAST BOILIE SADA
CARP HUNTER LONG CAST BOILIE SADA

Carp Hunter Long Cast boilies set

Medzi obľúbené produkty série Carp Hunter s výhodným pomerom cena-kvalita sa teraz dostala aj LC boilies sada, s ktorou možno zrealizovať aj viacdňovú letnú rybačku, ale môže byť aj dokonalým prvkom relaxu na vodnom brehu počas letnej dovolenky, popri tom vzhľadom k LC vyhotoveniu, ponúka riešenie aj k učeniu úspešnej realizácie dlhých náhodov.
 
Kostrou setu sú 2 kusy Carp Hunter Classic Longcast Boilies, 3 dielny prút dlhý 3,6 metra. Jeho očká sú potrebne masívne, rukoväť dostala EVA poťah. Vďaka 3,5 librovej sile sa k nim oplatí vybrať olovo medzi 60-100 gramami. V závislosti od techniky náhodu, s malým tréningom, s nimi ľahko dosiahneme náhody nad 80-100 metrov. K prútom patria aj 2 kusy navijakov s voľnobežnou brzdou v rozmere 60, pre realizáciu adekvátnych náhodov. Voľnobežná brzda navijakov spraví dobrú službu aj počas nočných rybačiek.

K navijakom patrí aj 2x300 metrov šnúry ET Specialist Carp. Boilies set s 2 prútmi by nebol kompletný bez stojana na prúty, do setu sa dostal Čireny Basic Rod Pod, kompaktný stojan so 4 nohami, ktorý sa dokonale hodí k zmieneným produktom. Komfort boilies lovu nie je okrem používania navijaka s voľnobežnou brzdou maximálny bez elektronického signalizátora záberu, ktorý taktiež patrí k setu. 2 kusy hlásičov sú súčasťou setu (plus 2 zadné držiaky prúta tvaru U), spolu s ním pasujúcim EOC swingermi, aby sme neprišli ani o zdvíhavé zábery počas nočného lovu. V závislosti od používania setu možno počítať aj s väčšími kaprami, preto spraví dobrú službu aj k setu prislúchajúci sklápateľný podberák,  ktorého kompaktný rozmer bude výhodný počas transportu.

Všetko zhrnujúc, set s veľmi výhodným pomerom cena-kvalita, ktorý odporúčame pre všetkých rybárov bez ohľadu na skúsenosti, vhodné riešenie aj pre začiatočníkov, aby okúsili zážitky z boilies lovu.

Celkový obsah setu:
- 2 kusy Carp Hunter Long Cast 3 dielneho 3,5 lbs 360cm boilies prúta
- 2 kusy navijakov s voľnobežnou brzdou (navijaky sa môžu v závislosti od zostavy líšiť)
- 2x300 metrov monofilového kaprárskeho vlasca Specialist Carp
- 1 čierny rod-pod stojan
- 2 kusy elektronických signalizátorov záberu
- 2 kusy vidličiek
- 2 kusy swingrov
- 1 kus teleskopického kaprárskeho podberáka

 

DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RÝB + VÁHA
36.90 Eur
28.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos