This product is currently not available.
KAMASAKI SADA S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU TELE RUNNER 3M
KAMASAKI SADA S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU TELE RUNNER 3M

Set Kamasaki Tele Runner 3m s voľnobežnou brzdou

Firma Kamasaki vo svojej ponuke zoraďuje produkty s výhodným pomerom cena-kvalita. Súčasťou tohto radu je aj praktickými transportnými rozmermi disponujúci teleskopický prút. Kamasaki Tele Pack ponúka riešenie za priaznivú cenu pre začiatočníkov alebo pre rybárov hľadajúcich výbavu nenáročnú na miesto.

Tele Pack je praktický Travel rybársky prút, ktorý ponúka rybárom 2 rozmermi a vrhacími tiažami univerzálne riešenie.

Okrem toho má v segmente výnimočné transportné rozmery, ktoré sú pod 70 cm, preto ich možno skladovať ľahko a na malom mieste.

Travel prút v priaznivej cenovej kategórii je ideálny aj k rapid rybolovu alebo na divokú vodu.

S prútom tvorí dokonalý pár Havoc Light, čo je variant s obľúbenou voľnobežnou brzdou, s masívnym grafitovým telom a odľahčenou cievkou, ktorý je vhodný k mnohým metódam lovu. Odporúčame k nemu používať monofilový vlasec.

Za plynulý chod vďačí vnútorným ložiskám a mechanizmu vo vyzretom, masívnom grafitovom tele. Popri tele sa o dokonalú prácu s väčšími hmotnosťami stará ergonomická kľučka.

Je inštalovaný s nelepiacou sa prednou brzdou doplnenou o voľnobežnú brzdu, ktorá sa nachádza na jeho spodnej časti. Podľa požiadaviek možno nastaviť jeho silu, následne po zapnutí možno navijak nastaviť na úplne voľný beh. To znamená pri love s 2 či viacerými prútmi, alebo pri nočnom love veľkú výhodu.

Univerzálne použiteľný model s adekvátnou prednou brzdou je dokonalý snáď ku všetkým metódam lovu zo dna alebo od feeder lovu po lov zubáča.

Nezávisle od skúsenosti odporúčaný navijak ponúka super riešenie pre rybárov, ktorí hľadajú navijak s dobrou funkcionalitou za priaznivejšiu cenu.

Obsah setu:
- Prút Kamasaki Tele Pack 3m 40-80g
- Navijak Arno Havoc Light 3000
- Šnúra 150m Power Ultra

MFF LAMPA PROTI HMYZU AIR TORNADO SET S NABÍJAČKOU A POWERBANKOU
34.90 Eur
IBITE LED NA ŠPIČKU MS LIGHT DUOPACK
31.90 Eur
21.90 Eur
IBITE UB LIGHT DUOPACK ČERVENÝ
17.90 Eur
12.90 Eur
IBITE UB LIGHT DUOPACK ZELENÝ
17.90 Eur
12.90 Eur
CARP EXPERT DOUBLE TIP UNI RUNNER COMBO 360
118.90 Eur
87.90 Eur
CARP HUNTER NAVIJAK FEEDER RUNNER 6000 DUOPACK
56.90 Eur
34.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos