THE ONE FOOD SOLUBLE BOILIES 1KG
Popis produktu

The One Food soluble boilies

 

Produkty rady The One Soluble sú v prvom rade navhodnejšie na dlhodobé krŕmenia za účelom privykania ryby na kŕmne miesto. Najvyššia prioritasa sa pri tvorbe boilies pripisovala k vytvoreniu zloženia, ktoré by sa malo čo najviac podobať prorodzenej potrave. Produkt obsahuje potrebné množstvo bielkovín, vitamínov a aminokyselín pre kapre, vďaka čomu je účinný po celý rok a na väčšine vôd.

 

Pozornosť nie je primárne zameraná na atraktívnosť, ale na hľadisko zdoja potravy, ktorý je uprenostňovaný počas takmer celého roka. Dostopná veľkosť je 24 mm, takže doprava produktu je umožnená rôznym spôsobom kŕmenia na požadované miesto aj v prípade veľkých vzdialeností. Z hľadiska doby rozpustnosti, ktorá je 3 - 5 hodín v závislosti od typu vody a jej teploty, keďže cieľom je využitie na základné kŕmenie alebo na dlhodobé kŕmenie na privykanie ryby na kŕmen miesto.

 

Na krátší lov poskytuje kompletné riešenie rada produktov The One Solube, pretože obsahuje viac takých látok a tekutých prísad, ktoré podnecujú kapra na okamžitý príjem predloženej potravy. Pomocou rady produktov The One Liquid dokážeme boilies ešte viac zatraktívniť vyzdvihnutím tekutej zložky, ktorá je za daných podmienok najúčinnejšia.

 

Tento efekt dokážeme dosiahnuť tak, že aspoň pól hodinu pred použitím začneme produkt namáčať vo vybranej tekutej prísade.

 

Doplnením z produktovej rady The One Secret Juice a The Liquid Activator dokážeme dosiahnuť mimoriadne výsledky. 



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Príchuť Rozmer Balenie
98037-124  8.30 EUR Nový FoodSweet Corn24 mm1 kg
98037-224  8.30 EUR Nový FoodSpicy Squid24 mm1 kg
98037-324  8.30 EUR Nový FoodStrawberry&Mussel24 mm1 kg


BENZAR MIX BOILIES NA KŔMENIE
32.90 Eur
MOTABA CARP ROZPUSTNÉ BOLIESS
10.90 Eur
BENZAR MIX TURBO BOLIES 800G
5.29 Eur
FEEDERMANIA VENOM BOILIE
15.90 Eur
FEEDERMANIA VENOM HIGH CARB BOILIE
12.90 Eur
FEEDERMANIA VENOM FEEDING BOILIES 4KG
37.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos