CARP EXPERT BOILIESOVÝ PRÚT MAX2
CARP EXPERT BOILIESOVÝ PRÚT MAX2

Akcia prutu
Akcia prutu

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Váha, komfort
Váha, komfort

Nosnosť
Nosnosť

Presnosť hodu
Presnosť hodu

Popis produktu

Boilies prút Carp Expert Max2

Ak chceme naplniť naše očakávania, musíme mať k dispozícii výbavu, ktorá sa dokáže maximálne prispôsobiť podmienkam. Preto v rámci značky Carp Expert vznikla výborná rybárska séria a typicky pre CXP ponúka pre všetkých nadpriemernú kvalitu! Tento rad rybárskych prútov počúva na meno MAX.

Základom rybárskych prútov série MAX 2 je karbón IM8.

Prečo je IM8 tak výnimočný? Väčšina kaprárskych prútov sa vyrába z karbónu IM10, dokonca sa v ponuke Carp Expert nenachádza ďalší kaprársky prút vyrobený z IM8, preto môžeme jeho odskúšaním získať novú, hodnotnú skúsenosť.

Vyššie uvedené varianty prútov majú 3,5 lbs vrhaciu hmotnosť a samozrejme k dlhým náhodom nenahraditeľnú dlhú delenú rukoväť a 3 stopové prvé očko rozmeru 50!

Vyčistený vzhľad blanku s bielymi nápismi, ako aj strieborné pásiky pri očkách poskytujú impozantný, predsa však triezvy vzhľad celej sérii.

Držiak navijaka je osvedčený typ s navíjaním zospodu. Elegantné telo prúta je prekvapivo ľahké, preto jeho používanie nie je nepohodlné ani počas dlhších náhodových rybolovoch.

Z navijakov sa k nim oplatí vybrať plytkou cievkou opatrené navijaky na dlhé náhody, z výberu šnúr pre dosiahnutie maximálnych dĺžok sa oplatí vybrať hrúbku blízku rozmeru 0,25 mm, s kónicky sa rozširujúcim náhodovým nadväzcom!


Objavenie sa uhlíka IM8 znamenalo obrovský pokrok vo vývoji rybárskych prútov. Oproti starším prútom zaručuje ľahšie vedenie, znásobila sa zaťažiteľnosť a materiál rýchlejšie reaguje. Zastane si miesto ako v hobby, tak aj v súťažných podmienkach.

Pre boilies prúty je typická jednoduchá a efektívna rukoväť. Precízne navrhnutá dĺžka a počas výroby použitý stabilný a pohodlný duplonový povrch maximálnym spôsobom uspokojí nároky rybárov.

Na prút bol aplikovaný najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Jeho niekoľko desaťročí trvajúca obľúbenosť tkvie v jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, z ktorých jednu možno upevniť rozmernou maticou.

V súčasnosti sa kladú stále väčšie nároky na výstroj na dlhé hody. Pri takomto prúte musia dokonale spolupracovať všetky jeho prvky. Cez v čo možno najmenšom počte používaných očiek veľkých rozmerov prebieha šnúra takmer bez odporu, čím umožňuje dosiahnuť doposiaľ nedosiahnuté vzdialenosti.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Akcia Prepravný Rozmer Hmotnosť
13308-360 CARP EXPERT BOILIESOVÝ PRÚT MAX2 3,60 2R 3,5LBS 46.90 EUR 3,6 m23,5 lbsB187 cm404 g
13309-360 CARP EXPERT BOILIESOVÝ PRÚT MAX2 3,60 3R 3,5LBS 48.90 EUR 3,6 m33,5 lbsB125 cm401 g


CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT DOUBLE TIP
84.90 Eur
67.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY
65.90 Eur
51.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT SUPER CARP
29.90 Eur
THE ONE RYBÁRSKY PRÚT BOILIESOVÝ NA ĎALEKÉ HODY CAST LCX-13
168.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT LONG CAST NEO
79.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT NA BOILIES BLACK SHADOW TELECARP
56.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos