CARP EXPERT SUPREME BOLO PRÚT
CARP EXPERT SUPREME BOLO PRÚT


Váha, komfort
Váha, komfort

Presnosť hodu
Presnosť hodu

Popis produktu

Carp Expert Supreme Bolo

 

Ako už názov napovedá, Carp Expert Supreme Bolo sa vyznačuje kvalitným prevedením a výbornými technickými parametrami!

 

Jeho materiál je IM8-carbon, čo umožňuje držať v rukách veľmi pevný, štíhlý prút. Vďaka týmto vlastnostiam budeme schopní rýchlo a rozhodne reagovať na zábery, preto ho odporúčame najmä na riečny rybolov! Tu sa ryby kŕmia rýchlo, a útočne, pretože nemajú veľa času na prijímanie potravy unášanej pred nimi. Medzi nimi vyniká hlavne kŕmenie a chytanie podustvy, na ktoré nevieme včas reagovať, ak nemáme takú dobrú výbavu ako Carp Expert Supreme Bolo!

 

Jeho vrhacia záťaž je 8-20g, preto sa odporúča používať menšie plaváky!

 

Na prvý pohľad má prút jednoznačne tmavý charakter, s čiernou základnou farbou, ktorú zdobia strieborné a biele nápisy a červené vzory!

 

Vzdialenosť od spodnej časti držiaka navijaku ku koncu prúta je 41 cm, takže dokonale padne na predlaktie rybára priemernej výšky. Nevytŕča príliš, aby prekážalo v používaní, a nie je príliš krátky, aby sa s ním nepohodlne manipulovalo. Jeho tenký dizajn sa meria v číslach takto: 18-20-23 mm je najhrubší priemer zo 4-5-6 metrových verzií!

 

Keď sa posunieme ďalej, na prúte vidíme, že je vybavený radom skutočne odolných očiek, ktoré vďaka špeciálnemu dizajnu bránia zamotaniu vlasca! Je tiež ľahký a príjemný na pohľad. SIC vložky určite nepoškodia ani tie najtenšie monofilové vlasce!

 

Odporúčaná hrúbka vlasca pre rybársky prút:

 

Hlavný vlasec: 0,14 – 0,18 mm

 

Nadväzec: 0,12 – 0,16 mm

 

Tieto priemery zaisťujú, že dokážeme čo najlepšie využiť vlastnosti a charakter prúta, ale to neznamená, že je nemožné udicu zlomiť! Výber správnej šnúry nás neoslobodzuje od starostlivého a profesionálneho používania! Preto je životne dôležité používať podberák s dĺžkou rukoväte aspoň 3 metre, prút by sa nemal držať v takom uhle, aby sa jeho hrot príliš ohýbal dozadu.Ak usúdime, že chceme rybu na háčiku „vytiahnut z vody“, nepritiahneme ju k sebe a nevyzdvihneme, ale pritiahneme na hladinu,  a keď sa upokojí, vytiahneme ju ku nám pevným výťahom. Väčšina záťaže sa vtedy prenesie na prút, keď špička zovrie veľký uhol so samotným prútom!

 

Na špici je posuvný krúžok, ktorý slúži na rovnomerné rozloženie záťaže.

 

Pre pokročilých rybárov odporúčame aj Carp Expert Supreme Bolo, ktorý premení náš riečny rybolov na skutočný zážitok!

 

  Prút má držiak navijáku so žabkovým zámkom. Je to osvedčená forma predovšetkým pre bolognesové a telematch prúty, pretože je vhodná pre stabilnú fixáciu navijaka aj pri malom priemere prútu. Pre svoju spoľahlivosť a prevedenie sa vyskytuje aj u iných typov prútov. Ľahko sa používa, navijak sa dá zafixovať jediným pohybom ruky.


Na prúte sa nachádza držiak navijaka, ktorý je zaužívaný pri bolonských a tele-match prútoch, keďže aj pri malých priemeroch prútov dokáže stabilne držať navijak. Vďaka vypracovaniu a spoľahlivosti sa vyskytuje aj pri iných typoch prútov. Jednoduché používanie, navijak možno upevniť jedným pohybom.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Vrhacia záťaž Prepravný Rozmer Hmotnosť
11131-400  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 34.90 EUR Nový 4 m8-20 g129 cm180 g
11131-500  42.90 EUR Nový 5 m8-20 g131 cm223 g
11131-600  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 53.90 EUR Nový 6 m8-20 g132 cm340 g


ENERGOTEAM RYBÁRSKY PRÚT VIKING BOLO
9.90 Eur
ENERGOTEAM RYBÁRSKY PRÚT BLADE BOLO
115.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT ALLROUND BOLO
87.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT RIVER BOLO
137.90 Eur
KAMASAKI PRÚT RIVER BOLO
24.90 Eur
ARNO PRÚT BOLOGNESE BLACK
43.90 Eur
30.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos