This product is currently not available.
ENERGOTEAM NAVIJAK BLACK FIGHTER BOLO
ENERGOTEAM NAVIJAK BLACK FIGHTER BOLO
Séria navijakov Black Fighter sa rozrástla o bolonezový navijak. Tento navijak osadený 5+1 ložiskom a precíznym vnútorným mechanizmom, je vyrábaný len vo veľkosti 20. Navijak s prevodom 5,2:1 má odľahčenú hliníkovú cievku, odolnú rolničku, prednú neprilínavú brzdu s obrovskými lamelami a vyváženú osu, vďaka čomu má mimoriadne schopnosti. Je ideálny na lov s bolonezovým prútom a na dierky, vďaka malej hmotnosti a spoľahlivosti garantuje úspešný rybolov.
Tento navijak obsahuje grafitové telo, ktoré už možno označiť za klasickú súčasť navijakov. Pre grafit typická odolná konštrukcia a k pohodlnému používaniu prispievajúca malá hmotnosť ho robí veľmi obľúbeným v okruhu rybárov.
Na navijakoch sa čoraz častejšie stretávame s kovovou cievkou. Odľahčená cievka klasického tvaru je odolná voči vonkajším fyzikálnym vplyvom a korózii.
V navijaku sa nachádza mikro brzdný systém, ktorý je veľmi dôležitý v priebehu zdolávania. Modernými a vysokokvalitnými materiálmi vypracovaná brzda, ktorú možno regulovať vo veľmi širokých hraniciach. Dokonalý nástroj, ktorý  pracuje dokonale.
KAMASAKI NAVIJAK SUPER BOLO RD 100
9.00 Eur
BENZAR NAVIJAK RIVER BOLO 1000
60.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos