This product is currently not available.
CARP HUNTER RYBÁRSKY PRÚT TELE
CARP HUNTER RYBÁRSKY PRÚT TELE
Teleskopické prúty s navijakmi prežívajú v okruhu rybárov svoju renesanciu.
Mnohým spôsobuje problém prenášanie, iný zas považujú za únavné rozoberanie výstroje, pri umiestnení dielov vedľa seba sa môže zlomiť šnúra.
Carp Hunter Tele vznikol ako riešenie týchto trápení. Materiál Composite je zmesou kvalitného karbónu a najlepších sklených vlákien. Tak spája vlastnosti oboch prútov. Súčasne je ľahký a pružný, ale potrebne strnulý k náhodu a záseku. A ešte, čo je asi najväčšou výhodou Composite prútov, sú menej citlivé na poškodenia. Kým u prúta z karbónu úder ostrým predmetom spôsobuje jeho koniec, Composite prúty to zvládajú s oškreninami na povrchu materiálu.
Delená rúčka prúta je dizajnová a pohodlná zároveň, v neposlednom rade slúži aj k zníženiu hmotnosti. Špongiový duplon zaručuje pohodlné držanie, zaručuje stabilitu držania aj v mokrých rukách. Nehovoriac o tom, že v zime drží naše ruky v príjemnom teple.
Skrutkový, zo spodku upínací držiak navijaka stabilne drží k prútu pasujúci navijak. Z hľadiska dĺžky sa pohybuje nasledovne: 210-2000; 240-2000/3000; 270-3000/4000; 300-4000/5000. To sú samozrejme približné údaje, adekvátny výber závisí aj od hmotnosti navijaka.
Ich veľkosť pri prenášaní je veľmi malá, keďže na rukovätnej časti nie je očko. Ak by sme tam očko umiestnili, tak by prvý dielec musel byť väčší, aby otáčanie navijaka neudieralo šnúru do očka.
Malé rozmery sú dokonalé k plávanej pri brehu, alebo k prívlači pre začiatočníkov. Ale veľmi sa mu tešia aj detskí rybári, ktorí by si chceli vyskúšať lov s navijakom a radosť z chytania rýb.
Dlhšie varianty disponujú vyššou vrhacou záťažou, preto pohodlne vystreľujú aj ťažšie košíky naťažko a ťažšie olová do vybranej vzdialenosti. Vhodné aj k plávanej v ťažšom teréne.
Tip: Pri používaní klasického štipcového signalizátora štipec neaplikujme medzi očká! Záber bude omnoho citlivejší a skôr ho budeme cítiť vtedy, keď ho zavesíme pred štipec. Druhú stranu uviažme na vidličku, aby pri záseku mohol spadnúť zo šnúry a nerušil nás počas zdolávania.
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT TELE POWER
27.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT THUNDER
17.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT SUPER TELE
12.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT JUNIOR TELE
8.00 Eur
KAMASAKI DETSKÝ SET S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
15.90 Eur
CARP EXPERT PRÚT EXTREME TELE
32.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos