CARP EXPERT NAVIJAK SMART FEEDER RUNNER 6000
CARP EXPERT NAVIJAK SMART FEEDER RUNNER 6000

Váha, komfort
Váha, komfort

Univerzálne použitie
Univerzálne použitie

Voľnobežný systém cievky
Voľnobežný systém cievky

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Navijak Carp Expert Smart Feeder Runner 6000

Najnovšia Carp Expert séria Smart v sebe spája maximálnu praktickosť, popritom pre každého dostupnú, výbornú strednú cestu pomeru cena-kvalita.

V tejto Smart sérii dostal miesto aj dokonalý variant Feeder Runner 6000 s voľnobežnou brzdou, ktorý sa svojou univerzálnosťou stal obľúbencom mnohých rybárov.

S voľnobežnou brzdou je dobrým výberom k feeder a method technikám, ale veľmi ju obľubujú aj rybári loviaci dravé ryby – zubáče.

O bezchybný chod sa v grafitovom tele starajú 2 ložiská. Základná cievka vyrobená z kovovej kľučky so stabilným úchopom odolá aj väčšej záťaži. Prevodový pomer 5.2:1. Popri voľnobežnej brzde je opatrená precíznou prednou brzdou, ktorá popri adekvátnemu nastaveniu plynulo dávkuje šnúru počas zdolávania, minimalizujúc tým stratu ryby.

Okrem základnej kovovej cievky prislúcha k navijaku grafitová náhradná cievka, s ktorou môžeme mať počas rybolovu poruke aj monofilovú šnúru druhého rozmeru.

Odporúčame nielen tým, ktorí sa práve oboznamujú s rybolovom, ale aj tým, ktorí chcú výborný navijak za dostupnú cenu.


Na navijakoch sa čoraz častejšie stretávame s kovovou cievkou. Odľahčená cievka klasického tvaru je odolná voči vonkajším fyzikálnym vplyvom a korózii. Príslušenstvo k navijaku tvorí aj jedna náhradná grafitová cievka.
Zapnutím voľnobežnej brzdy, ktorá sa nachádza v zadnej časti navijaka, dokáže ryba stiahnuť šnúru z cievky. Toto má dôležitú úlohu predovšetkým v noci pri love dravých rýb. Tvrdosť tejto brzdy možno regulovať skrutkou v zadnej časti navijaka. Dôležité je, že pri zdolávaní musíme používať hlavnú brzdu. Pre zdolávanie voľnobežná brzda nie je vhodná, prílišná záťaž môže spôsobiť poškodenie navijaka. Pri záseku musí byť bojová brzda vo vypnutom stave, pretože môže dôjsť k odmotaniu veľkého množstva šnúry, čo môže viesť k vzniku nechcených uzlov. Navijaky s voľnobežnými brzdami sú čoraz populárnejšie. V súčasnosti používajú tento univerzálny typ navijakov aj zástancovia klasického lovu zo dna a feeder rybári.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Počet ložísk Brzdový systém Prevodový pomer Materiál tela navijáka Cievka Kapacita cievky Hmotnosť
20754-601 CARP EXPERT NAVIJAK SMART FEEDER RUNNER 6000 28.90 EUR 60002Predná brzda + voľnobežná brzda5.2:1GrafitHliník + Grafit náhradná cievka0,25 mm / 200 m391 g


CARP HUNTER NAVIJAK FEEDER RUNNER 6000
29.90 Eur
20.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK FEEDER NEO
43.90 Eur
ARNO NAVIJAK INTRUDER FEEDER
24.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK NEO LONG CAST FEEDER 6000
39.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK PRO POWER FEEDER 5000
45.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK PRO POWER FEEDER PH 6000
48.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos