CARP EXPERT SCORE FEEDEROVÝ PRÚT
CARP EXPERT SCORE FEEDEROVÝ PRÚT


Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Nosnosť
Nosnosť

Vzdialenosť hodu
Vzdialenosť hodu

Popis produktu

Feederový prút Carp Expert Score

 

Carp Expert nastavil latku veľmi vysoko vytvorením Score Feederu. Karbónová tkanina IM 10 umožnila vytvoriť ľahký, ale rýchly a ľahko ovládateľný feeder prút.

 

Telo prútu, ktoré vplyvom záťaže stvrdne a vytvára krásny oblúk umožňuje zdolávanie aj tých najsilnešie sa brániacich rýb  . Rukoväť vyrobená z kvalitných materiálov poskytuje pohodlný a stabilný úchop. Tieto dva typy dĺžok sa zhodujú s gramovým rozsahom vrhacej záťaže, takže s nimi môžeťe nahadzovať na miesta daľeko od brehu alebo s nimi môžete loviť na väčšine našich riek.

 

Má vložkovaný držiak navijaka, ktorý ho drží stabilne a rad SIC očiek zaručuje presné nahadzovanie a to, že sa náš vlasec nepoškodí ani po niekoľkých rybárskych výpravách. Rybársky prút sa predáva s tromi špičkami.

 

Celkovo je prút Carp Expert Score Feeder vysoko kvalitný rybársky prút, ktorý zaručuje efektivitu a pohodlie pri love. Prút je veľmi odolný a stabilný, takže rybári si môžu byť istí, že ho môžu používať dlhú dobu. Prút Score Feeder sa odporúča pre všetkých rybárov, ktorí chcú ľahko a efektívne dosiahnuť ryby.

 

3. Klasický držiak navijáku , prút má najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Obľúbenosť tohto typu používaného už niekoľko desaťročí spočíva v jeho jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Navijak je upevnený dvoma čeľusťami s plastovými vložkami  z ktorých jedna sa dá utiahnuť veľkou maticou.

5. Jednoduché SIC Pri výrobe SIC očiek bolo možné použiť vložky, ktoré sú elegantnejšie, tenšie a v neposlednom rade výrazne ľahšie ako predchádzajúce vložky. Vďaka jedinečným vlastnostiam karbidu kremíka sú tieto očká ľahké a s tenkou výstelkou aj odolné voči abrazívnym účinkom nahadzovania a zdolávania.


Na prút bol aplikovaný najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Jeho niekoľko desaťročí trvajúca obľúbenosť tkvie v jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, z ktorých jednu možno upevniť rozmernou maticou.

Pri výrobe SIC očiek sa otvorila príležitosť používania krajších, tenších a v neposlednom rade omnoho ľahších očiek oproti starším typom. Vďaka jedinečným vlastnostiam SIC, aj tenké očká dobre odolávajú silám vznikajúcim pri náhodoch a zdolávaniach.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Prepravný Rozmer Hmotnosť
12311-360  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 78.90 EUR Nový 3,6 m3+3120-200 g127 cm260 g
12311-391  81.90 EUR Nový 3,9 m3+3120-200 g137 cm290 g


CARP HUNTER RYBÁRSKY PRÚT PLUS FEEDER
34.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT METHOD FEEDER PINK
76.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT NO LIMIT METHOD FEEDER
115.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT UNIVERSAL FEEDER
81.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE FEEDER
121.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE METHOD FEEDER
240.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos