IBITE ŠPIČKA FEEDER - CARP EXPERT RIVER FEEDER
Popis produktu

Set iBIte Feeder špičky - CXP River Feeder

Značka iBite znie zaujímavo, dáva predpokladať nejakú technickú novinku. To platí pre všetky produkty v sérii. Všetky produkty značky iBite sa zakladajú na najčerstvejších novinkách a najnovšom vývoji, uľahčujú a ešte zaujímavejším spravia všedné dni rybárov i čas strávený na vodnom brehu.

Aktuálna séria produktov poskytuje zaujímavé riešenie feeder rybárom k nočnému lovu. Produkt bol inšpirovaný nočným lovom s kmitajúcou špičkou. Pohľad na prehnutý tenký špic v úplnej tme a ešte krajšiu rybu dostať na breh sú úžasné momenty, avšak aby k nim mohlo dôjsť, musíme v tme vidieť špičku prúta, k čomu potrebujeme svietiaci patrón, lampu alebo iné osvetlenie, ale tie si často vyžadujú kompromis alebo pri rybačke z náhleho popudu nie je v taške takýto produkt.

K týmto problémom ponúkajú riešenie iBite svietiace špičky, ktoré sú založené na Ledkovo-batériovom systéme. Pre tento cieľ do konca feeder špičky je potrebné umiestniť Led zdroj svetla s batériou a nočný rybolov môže začať. Po ukončení rybolovu je potrebné len vytiahnuť batériu z Ledky, odložiť ju, aby sme ju pri najbližšej príležitosti mohli použiť.

Aj k 1-2 hodinovej rybačke z náhleho popudu je vhodné riešenie.

Tento produkt je set kompletnej ledkovej feeder špičky, ktorá je použiteľná s SCP River Feeder sériou, umožniac použitie koncového očka s ledkovým systémom.

Obsah:

- Batéria 211 - Priemer: 2.4 mm

- K nej prislúchajúca Led (dostupné v dvoch farbách)

- Náhradná špička CXP River Feeder s iBite očkom

Batérie 211 poskytujú úplný jas prislúchajúcim ledkám po dobu minimálne 24 hodín.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Rozmer Farba Materiál Vlastnosti Balenie
IB341-368 IBITE ŠPIČKA FEEDER SKLOLAMINÁT NA CARP EXPERT RIVER FEEDER PRIEMER: 2,9 MM ZELENÁ + ZELENÁ LED 16.90 EUR Carp Expert River Feeder3 oz, Priemer: 2.9 mmZelenáSklolaminátZelená ledNáhradná špička + led + batéria


NÁHRADNÁ ŠPIČKA FEEDER COMPETITION EPOXY
25.90 Eur
CARP HUNTER NÁHRADNÁ ŠPIČKA PLUS FEEDER
8.70 Eur
NÁHRADNÁ ŠPIČKA CARP EXPERT METHOD FEEDER
9.00 Eur
NÁHRADNÁ ŠPIČKA KAMASAKI SUPER FEEDER
8.70 Eur
NÁHRADNÁ ŠPIČKA KAMASAKI PELLET FEEDER
8.70 Eur
NÁHRADNÁ ŠPIČKA CARP EXPERT ELITE FEEDER
9.00 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos