NÁHRADNÁ ŠPIČKA FEEDER COMPETITION EPOXY
Popis produktu

Špička EnergoTeam Competition Epoxy feeder

Naši športoví kolegovia, ktorí lovia feeder metódou vedia, že životnosť špičiek nie je nekonečná.

Pri neopatrnom pohybe, alebo zle zvládnutom náhode či drobnom vynechaní počas zdolávania sa môžeme so špičkou nášho obľúbeného prúta rozlúčiť.

Využitie každej prednosti feeder prútov tkvie v rôznych koncových špičkách, preto ak sa náhodou poškodí najjemnejší pleskáčový kmitajúci špic, treba ho nahradiť, to isté platí aj pri pevnejších verziách na väčšie ryby. V týchto prípadoch sú výborným riešením náhradné špičky, ktoré sú rybárom k dispozícii v širokej škále rozmerov, aj z hľadiska materiálu a akcie.

Všetci členovia série Competition Epoxy sú vyrobení zo sklolaminátu zosilneného prémiovou epoxy živicou, všetkými elementmi podporujú pretekársky lov.
 
V tejto sérii sa nachádzajú produkty k lovu s jemnou montážou, až k Ultra-light lovu, ktoré sú povinnými prvkami lovu s jemnou montážou, až pretekárskeho lovu pleskáčov.

 



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Typ Rozmer Materiál Vlastnosti Balenie
80198-825 NÁHRADNÁ ŠPIČKA NA FEEDER COMPETITION EPOXY LIGHT 6 TIP 3KS There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 25.90 EUR 8.63 EUR/KS Competition EpoxyLightEpoxidom vystužené skloPriemer: 3,3 mm3 ks/balenie
80198-835 NÁHRADNÁ ŠPIČKA NA FEEDER COMPETITION EPOXY MEDIUM 9 TIP 3KS There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 25.90 EUR 8.63 EUR/KS Competition EpoxyMediumEpoxidom vystužené skloPriemer: 3,2 mm3 ks/balenie


CARP HUNTER NÁHRADNÁ ŠPIČKA PLUS FEEDER
8.70 Eur
NÁHRADNÁ ŠPIČKA CARP EXPERT METHOD FEEDER
9.00 Eur
NÁHRADNÁ ŠPIČKA KAMASAKI SUPER FEEDER
8.70 Eur
NÁHRADNÁ ŠPIČKA KAMASAKI PELLET FEEDER
8.70 Eur
NÁHRADNÁ ŠPIČKA CARP EXPERT ELITE FEEDER
9.00 Eur
IBITE ŠPIČKA FEEDER - KAMASAKI PELLETT FEEDER
16.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos