MARUTO HÁČIK MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL
MARUTO HÁČIK MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL

Nosnosť
Nosnosť

Zásek
Zásek

Ostrosť háčika
Ostrosť háčika

Popis produktu

Najnovšími produktami japonskej spoločnosti Maruto je okrem iných aj háčiky Mebaru MTM-01. Pri modernej prívlači stále viacerí rybári lovia ostriežov a dravé ryby menších rozmerov. Tomu dokonale vyhovuje jeden ľahký, tenký a vydutý háčik. Keďže ho budeme používať na citlivej výstroji, nemusí byť veľmi silný, napriek tomu Mebaru MTM disponuje nadpriemernou silou. Vhodný k lovu na so živými nástrahami, napr. dážďovkami, ale aj k lovu s umelými nástrahami. V druhom prípade ho môžeme výborne používať na drop shot koncovej montáži. Lapkový koniec sa ľahko viaže, nepoškodzuje šnúru, nereže ju.

Rovno stojaci hrot je jedným z najstarších tvarov hrotu. V súčasnosti konečnú profiláciu získavajú modernými chemickými procesmi či lasermi, ktorá je trvácna a veľmi úspešná.

"Lapkové" ramená sú už od začiatkov veľmi obľúbenou formou. Pri menších rozmeroch háčikov sú neprekonateľnými a najodolnejšími tvarmi, ktoré sú v kombinácii s adekvátnym viazaním háčika dokonalé.

Jedna z najpoužívanejších foriem protihrotu, ktorých veľkosť závisí od tvaru, veľkosti a metódy použitia háčika. O jeho veľkosti možno povedať, že garantuje dokonalé zavesenie a optimálne držanie ryby, pričom zaručuje šetrné uvoľnenie ryby z háčika.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Farba Balenie Variant
44113-004 MARUTO HÁČIK MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 4 (20KS/BAL.) 6.30 EUR 4Čierny Nikel20 ks / balenieDropshot
44113-007 MARUTO HÁČIK MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL 7 (20KS/BAL.) 6.30 EUR 7Čierny Nikel20 ks / balenieDropshot


ABERDEEN JIG HÁČIK BZ
0.04 Eur
MARUTO HÁČIK ODZ COUNTER ZH-19
4.97 Eur
MARUTO HÁČIK ODZ SHOT ZH-15
4.97 Eur
MARUTO HÁČIK ODZ WEED SHOT ZH-12 TYPE P
4.97 Eur
WIZARD WIDE GAP WORM OFFSET HÁČIK
3.54 Eur
WIZARD PRO-V JIG HÁČIK
3.54 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos