MARUTO HÁČIK ODZ COUNTER ZH-19
MARUTO HÁČIK ODZ COUNTER ZH-19

Nosnosť
Nosnosť

Zásek
Zásek

Ostrosť háčika
Ostrosť háčika

Popis produktu

Odz séria háčikov sú najnovšími výrobkami japonskej spoločnosti Maruto. Vytŕča spomedzi nich jeden offset háčik, Counter hook. Použitie offset háčikov má najdôležitejšiu výhodu v tom, že našu umelú nástrahu naň vieme umiestniť tak, že pri používaní sa nezasekne do konárov, kameňov. Tým dosiahneme, že našu umelú nástrahu vieme viesť aj na také miesta, kde je to s klasickým metódami nemožné. Dokonalá voľba napr. ku Carolina rigu, ale je dokonalý aj s Cheburashkou, alebo práve s Winged Jiggom. Tak sa bude pohybovať naša umelá nástraha čo možno najvoľnejšie, čím maximalizujeme šancu záberu. Jeho materiál je jedinečný, tenký, ľahký, ale predsa veľmi-veľmi silný! V prípade normálneho záseku je možnosť vyhnutia háčika nulová! A o to sa stará silný a ostrý hrot háčika.

Rovno stojaci hrot je jedným z najstarších tvarov hrotu. V súčasnosti konečnú profiláciu získavajú modernými chemickými procesmi či lasermi, ktorá je trvácna a veľmi úspešná.

Ramienka tvaru ucha sú od začiatkov obľúbeným tvarom. Používajú ho predovšetkým pri veľkých a stredne veľkých háčikoch. Ich viazanie možno vyriešiť jednoduchým clinch uzlom. Obľúbený u boilies a heeder rybárov.

Jedna z najpoužívanejších foriem protihrotu, ktorých veľkosť závisí od tvaru, veľkosti a metódy použitia háčika. O jeho veľkosti možno povedať, že garantuje dokonalé zavesenie a optimálne držanie ryby, pričom zaručuje šetrné uvoľnenie ryby z háčika.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Rozmer Farba Balenie Variant
44000-002 MARUTO HÁČIK ''ODZ'' COUNTER ZH-19 BLACK NICKEL 2 (11KS/BAL.) 4.97 EUR 0.45 EUR/KS 2Čierny Nikel11 ks / balenieOffset


ABERDEEN JIG HÁČIK BZ
0.04 Eur
MARUTO HÁČIK ODZ SHOT ZH-15
4.97 Eur
MARUTO HÁČIK ODZ WEED SHOT ZH-12 TYPE P
4.97 Eur
MARUTO HÁČIK MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL
6.30 Eur
WIZARD WIDE GAP WORM OFFSET HÁČIK
3.54 Eur
WIZARD PRO-V JIG HÁČIK
3.54 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos