MARUTO HÁČIK ODZ SHOT ZH-15
MARUTO HÁČIK ODZ SHOT ZH-15

Nosnosť
Nosnosť

Zásek
Zásek

Ostrosť háčika
Ostrosť háčika

Popis produktu

Odz séria háčikov sú najnovšími výrobkami japonskej spoločnosti Maruto. Vytŕča spomedzi nich jeden drop shot háčik, 64 shot. Podstatou metódy je, že háčik uviažeme nad koncové olovo, ktorý sa pohybuje voľne, popri tom, naše olovo ostane na mieste. Vieme loviť s veľkou presnosťou vybrané miesto a čo je najdôležitejšie, naša nástraha počas dlhej doby zostane na tomto mieste. V prípade klasickej prívlače sa stane, že naša nástraha zotrvá len niekoľko sekúnd v "nebezpečnej zóne", kde predpokladáme záber. Jeho materiál je jedinečný, tenký a ľahký, avšak veľmi-veľmi silný! V prípade normálneho záseku je je možnosť vyhnutia háčika nulová! A o tento istý zásek sa stará ostrý a trvácny hrot.
Ramienka tvaru ucha sú od začiatkov obľúbeným tvarom. Používajú ho predovšetkým pri veľkých a stredne veľkých háčikoch. Ich viazanie možno vyriešiť jednoduchým clinch uzlom. Obľúbený u boilies a heeder rybárov.

Jedna z najpoužívanejších foriem protihrotu, ktorých veľkosť závisí od tvaru, veľkosti a metódy použitia háčika. O jeho veľkosti možno povedať, že garantuje dokonalé zavesenie a optimálne držanie ryby, pričom zaručuje šetrné uvoľnenie ryby z háčika.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Rozmer Farba Balenie Variant
44100-005 MARUTO HÁČIK ''ODZ'' SHOT ZH-15 MATT BLACK 5 (10KS/BAL.) There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 4.97 EUR 0.5 EUR/KS 5Matovo čierna10 ks / balenieDropshot


ABERDEEN JIG HÁČIK BZ
0.04 Eur
MARUTO HÁČIK ODZ COUNTER ZH-19
4.97 Eur
MARUTO HÁČIK ODZ WEED SHOT ZH-12 TYPE P
4.97 Eur
MARUTO HÁČIK MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL
6.30 Eur
WIZARD WIDE GAP WORM OFFSET HÁČIK
3.54 Eur
WIZARD PRO-V JIG HÁČIK
3.54 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos