This product is currently not available.
ENERGOTEAM OUTDOOR NOŽNICE NA RYBY
ENERGOTEAM OUTDOOR NOŽNICE NA RYBY
Nožnice na ryby
 
Kto už v živote čistil rybu, určite sa stretol s problémom, že prerezať kostnatejšie časti ryby nožíkom je veľmi obtiažny úkon. Najväčším problémom zvykne byť odrezanie plutiev.
 
Ale teraz môžeme vyhlásiť, že pomocou nožníc ET Outdoor na ryby sa stane čistenie rýb jednoduchšie. Nehrdzavejúca zúbkovaná čepeľ! Sú veľmi silné a vlastne rozdrvia všetko, čo im príde do cesty. Nerobia im problémy ani plutvy. Dosiahli sme, že sa nemusíme trápiť pri týchto procesoch s nožíkom, nožnice sa nevytupia, nezlomí sa im čepeľ. Ponúkané nožnice boli vyvinuté práve pre tento cieľ. Ak ideme od brušnej dutiny, vieme rybu rozobrať.
Disponuje bezpečnostným uzáverom, preto sa počas prenášania neotvoria, nespôsobia tak žiadnu škodu.
 
Držanie je bezpečné a pohodlné, počas vývoja bolo hlavným hľadiskom to, aby sme s nimi dokázali vytvoriť silu. Preto do spodného otvoru vieme umiestniť viac prstov, vrchnú časť zas stláčame plochou palca. Presne ako nožnice na strihanie, ale predsa omnoho viac od nich získame. Zaručujú omnoho lepšie držanie, čo je výhodou pri precíznej a rýchlej práci. Čistenie ryby je s nimi detskou hrou.
ENERGOTEAM ROTAHOVACÍ KLEŠTĚ
3.75 Eur
L&K NOŽNICE NA PLETENÉ ŠNÚRY NEHRDZAVUJÚCE
13.90 Eur
THE ONE NOŽNICE NA PLETENÉ ŠNÚRY
17.90 Eur
KAMASAKI KLIEŠTE NA VLASCE FLUO MINI
1.48 Eur
WIZARD PREDATOR ŠTIPEC
4.47 Eur
CARP EXPERT NOŽNICE MALÉ
3.75 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos