BENZAR MIX KŔMNA ZMES CLOUDX 1KG, 3KG
Popis produktu

Kŕmna zmes Benzár Mix CloudX

Sortiment nástrah Benzár Mix pre rybárov loviacich v divokých vodách sa rozširuje, veď tisíce rybárov považujú za najväčšiu výzvu loviť vo veľmi ťažko dostupných vodách! To samozrejme platí aj pre rybárov, ktorí sú posadnutí tolstolobikom, preto novinky Benzár Mix 2022 obsahujú skvelé krmivo pre tolstolobika!

Volá sa CloudX, má jasnú, takmer bielu farbu a zloženie optimalizované pre lov tolstolobika vytvárajúce výrazný oblak, čo je základným kritériom pre úspešný lov tolstolobika. Samozrejme, samotný oblak nestačí, je veľmi dôležité, aby nástraha obsahovala aj dostatok nadnášajúcich častíc. Našťastie, ani o tie nie je v ponuke CloudX núdza, pretože obsahuje rôzne farebné, "chrumkavé" prísady, ktoré lákajú a priťahujú tolstolobikov ku dnu - ak ich tam samozrejme chcete uloviť. Toto krmivo môže byť vďaka plávajúcim zrnkám vhodné aj k plávanej na tolstolobika vo vrstvách vody.

Vôňa CloudX je veľmi príjemná, sladká, žuvačková, ktorá sa v posledných rokoch osvedčila nielen pri love tolstolobika, ale aj kapra a amura, takže by nikoho nemalo prekvapiť, ak sa na háčiku objaví kapor alebo amur.

CloudX je k dispozícii v dvoch baleniach, 1 kg a 3 kg. To druhé je obzvlášť hospodárne, pretože všetci vieme, že ak chcete uloviť tolstolobika, potrebujete veľa nástrahy!



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Typ Balenie
94005-071 BENZAR MIX KŔMNA ZMES CLOUDX 1 KG 2.72 EUR 2.72 EUR/KG CloudX1 kg
94005-371 BENZAR MIX KŔMNA ZMES CLOUDX 3 KG 6.15 EUR 2.05 EUR/KG CloudX3 kg


CUKK KŔMNÁ ZMES
4.43 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES
2.48 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES NASHI PATENTKA
5.33 Eur
BENZAR MIX ICE MIX 500G
2.37 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES TTX PLUSZ 1,5KG
5.81 Eur
BENZAR MIX METHOD MIX 1KG
3.40 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos