This product is currently not available.
PROMIX KŔMNA ZMES COMPETITION BLACK
PROMIX KŔMNA ZMES COMPETITION BLACK

Promix Competition Black

Kŕmna zmes Promix Competition Carp je k pretekárskemu lovu upravené krmivo špeciálne prispôsobené potrebám pretekárskeho rybolovu, neobsahuje živočíšne bielkoviny a rybiu múčku a je vyrobené z najlepších rastlinných zložiek.

Zložky sú založené na najjednoduchších a najosvedčenejších prísadách pri love kaprov, takže nástraha sa skladá len z 5 vecí v určenom pomere. Bolo potrebné zohľadniť ich základné vlastnosti, priľnavosť, ako aj čas rozpustnosti a správnu veľkosť zrna.

Vynikajúce talianske mleté TTX a drvené kukuričné klíčky dodávajú zmesi dostatočne kukuričnú chuť. Už tieto dve zložky by samy o sebe vytvorili vynikajúcu základnú potravinu, ale veľké množstvo chrumkavých tigrích orechov ešte viac umocňuje účinok. Vďaka ich sladkej chuti a olejnatému vnútru je zmes ešte harmonickejšia. Konopné semienko je tiež možno nevyhnutné pre skutočne dobrý lov kaprov, preto sa pridáva v jemne mletej forme. Jeho chuť, vôňa a, samozrejme, vysoký obsah oleja zaručujú jej vysokú efektívnosť. Nakoniec je doplnená o trochou anglickej strúhanky, ktorá sa používa hlavne na upútanie pozornosti na dne.

Táto zmes vo vrecúšku je úplne bez aróm a farbív a jej výrazná vôňa a chuť je spôsobená výlučne prírodnými vlastnosťami zložiek.

- Jednoduché, ale bezkonkurenčné zloženie
- Vysoký obsah esenciálnych olejov
- Drvené a mleté zložky
- Silná vôňa a chuť
- Dobrá priľnavosť a bleskový rozpad
- Bez aróm a farbív

CUKK KŔMNÁ ZMES
4.43 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES
2.48 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES NASHI PATENTKA
5.33 Eur
BENZAR MIX ICE MIX 500G
2.37 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES TTX PLUSZ 1,5KG
5.81 Eur
BENZAR MIX METHOD MIX 1KG
3.40 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos