PROMIX KŔMNA ZMES COMPETITION CARP
Popis produktu

Promix Competition Carp

Kŕmna zmes Promix Competition Carp bola vyvinutá do pretekárskych podmienok bez použitia živočíšnych bielkovín a rybej múčky, avšak s využitím najlepších rastlinných prísad.

Prísady sú založené na najjednoduchších ingredienciách, najviac osvedčených pri love kaprov, preto kŕmna zmes obsahuje len 5 vecí v stanovenom pomere. Tu sa museli zohľadniť ich základné vlastnosti, priľnutie a čas rozpadu a vhodné veľkosti zŕn.

Vynikajúci taliansky mletý TTX a drvené kukuričné klíčky sa starajú o potrebnú kukuričnú arómu mixu. Už len z týchto dvoch prísad by bolo možné vytvoriť výbornú základnú zmes, ale veľké množstvo drvených tigrích orechov ešte zvyšuje jej účinnosť.

Svojou sladkou chuťou a obsahom oleja robí zmes ešte harmonickejšou. O konopnom semienku možno povedať, že je nenahraditeľné k naozaj dobrej kaprárine, preto sme ho do zmesi pridali v mletej forme.

Chuť, vôňa a samozrejme vysoký obsah oleja zabezpečujú silný vábivý účinok. Nakoniec je doplnená o trocha anglickej strúhanky, ktorá slúži najmä na upútanie pozornosti na dne.

Táto zmes je úplne bez aróm a farbív, jej výrazná vôňa a chuť je spôsobená len prírodnými vlastnosťami.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Typ Balenie
PMCC0-000 PROMIX COMPETITION CARP 6.30 EUR 7.88 EUR/KG Competition Carp800 g
PMCCF-000  6.30 EUR 7.88 EUR/KG Competition Carp Fine800 g


CUKK KŔMNÁ ZMES
4.43 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES
2.48 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES NASHI PATENTKA
5.33 Eur
BENZAR MIX ICE MIX 500G
2.37 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES TTX PLUSZ 1,5KG
5.81 Eur
BENZAR MIX METHOD MIX 1KG
3.40 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos