PROMIX KŔMNA ZMES HELL 800G
Popis produktu

Promix HELL Extrémne korenisté a brutálne OSTRÉ!

Už názov krmiva Promix HELL napovedá, že sme ho navrhli ako PEKELNE ostré! Vďaka rybím múčkam, rybím olejom, peletám a koreniam prémiovej kvality sme vytvorili ľahko zamiešateľné method mixy s mimoriadne hodnotným obsahom a výbornými hodnotami rozpúšťania.

Jednou z výnimočných vecí produktu HELL je jeho svet chutí. Výraznou chuťou pravého korenia patrí medzi najúčinnejšie atraktory. Nevedia mu odolať ani väčší kapry, pričom pre biele ryby nie je natoľko atraktívny. Tento účinok sme dokázali pridaním rôznych rybích olejov zvyšovať, čím sme získali čistokrvný mix na veľké ryby.

Z hľadiska obsahu väčšinu bielkovín dodáva výrobok z 5 druhov výberových rybích múčok. Tie sa vo vode výnimočne rýchlo rozpúšťajú, prilákajú ku košíku aj ryby z väčších vzdialeností. Obsahuje výrazné množstvo peliet v rôznych rozmeroch, pre dosiahnutie najlepšieho účinku sa do mixu dostali celé, drtené i mleté.

Jeho silná korenistá chuť sa vo vode rýchlo šíri a vábi ryby ku kŕmnemu miestu. Veľký obsah rybieho oleja zohráva taktiež dôležitú úlohu pre dosiahnutie dokonalého zloženia, nakoľko esenciálne mastné kyseliny sú pre ryby ťažko dostupné. Ak sa nachádzajú v method mixoch, tak sa rýchly záber iste dostaví.

Zamiešanie je veľmi jednoduché, pokojne ho možno namiešať do lepkavejšej konzistencie, pri prieniku do vody sa takmer okamžite rozpúšťa. Na túto vlastnosť sme kládli počas vývoja veľký dôraz, pretože práve nesprávne namiešanie najčastejšie spôsobuje väčšinu chýb.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Typ Balenie
PMH00-000 PROMIX HELL 800 G 8.30 EUR 10.38 EUR/KG Hell800 g


CUKK KŔMNÁ ZMES
4.43 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES
2.48 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES NASHI PATENTKA
5.33 Eur
BENZAR MIX ICE MIX 500G
2.37 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES TTX PLUSZ 1,5KG
5.81 Eur
BENZAR MIX METHOD MIX 1KG
3.40 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos