BENZAR NAVIJAK CONCOURSE METHOD FEEDER 8500
BENZAR NAVIJAK CONCOURSE METHOD FEEDER 8500


Nosnosť
Nosnosť

Vzdialenosť hodu
Vzdialenosť hodu

Priebežné
Priebežné

Brzdný systém
Brzdný systém

Ukladanie vlasca
Ukladanie vlasca

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Navijak Benzár Concourse Method Feeder 8500

Tí, ktorí používajú produkty označené menom Zsolta Benzára presne vedia, že produkty „Concourse“ reprezentujú v ponuke špičkovú kvalitu!

Nie je tomu inak ani v prípade navijaka Concourse Method Feeder 8500, ktorý kvalitou i výzorom je v dokonalom súlade s už legendárnymi prútmi Concourse Method Feeder.

Ide o navijak na dlhé náhody s predĺženou cievkou a dvoma rovnakými plytkými kovovými náhradnými cievkami obsahujúcimi aj 2-2 zaoblené kovové klipy na šnúry.

Kapacita cievky navijaka je 300 metrov z 0,25-ky šnúry, čo je dostatočné k method feeder lovu na dlhé vzdialenosti. Netreba sa trápiť s podložkovými šnúrami, totiž jediný 300 metrový kotúč cievku dokonale zaplní.

Vo vnútri navijaka dostalo miesto 5+1 ložísk, ktoré sa starajú o plynulý a ľahký chod navijaka, ako aj o precízne fungovanie a dlhú životnosť. Nie je to náhoda, nakoľko aj navijaky Concourse Method vyvíjali japonskí inžinieri, pričom ovocie ich práce môžu rybári používať už viac ako rok vo forme Benzár navijakov menších rozmerov.

Navijak Concourse Method má rýchlobrzdu, čím sa prispôsobuje jednej z najdôležitejších nárokov moderného method feeder rybolovu. Má potrebne veľkú brzdovú hviezdu, preto ju možno rýchlo podržať v prípade potreby.

K navijaku továrensky prislúchajúca náhradná kovová cievka je bonus, ktorý každý rybár určite ocení!

Tento navijak smelo odporúčame k 390 a 420 feederom na dlhé náhody!


Na navijakoch sa čoraz častejšie stretávame s kovovou cievkou. Odľahčená cievka klasického tvaru je odolná voči vonkajším fyzikálnym vplyvom a korózii. Príslušenstvo k navijaku tvorí aj jedna náhradná kovová cievka.
V navijaku sa nachádza mikro brzdný systém, ktorý je veľmi dôležitý v priebehu zdolávania. Modernými a vysokokvalitnými materiálmi vypracovaná brzda, ktorú možno regulovať vo veľmi širokých hraniciach. Dokonalý nástroj, ktorý garantovane pracuje dokonale.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Počet ložísk Brzdový systém Prevodový pomer Materiál tela navijáka Cievka Kapacita cievky Hmotnosť
20155-850 BENZAR NAVIJAK CONCOURSE METHOD FEEDER 8500 165.90 EUR 85005+1Predná rýchlobrzda5,0:1GrafitHliník + ALU náhradný bubon0,28 mm / 230 m540 g


CARP EXPERT NAVIJAK NEO DISTANCE 9000
65.90 Eur
43.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK NEO CAST 150+
65.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK UNI METHOD 6000 LC
81.90 Eur
CARP EXPERT MAX2 LONG CAST 8000 NAVIJAK NA ĎALEKÉ HODY
78.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos