CARP EXPERT LONGCAST METHOD RIG S TŔŇMI NA NÁSTRAHY
Popis produktu

Carp Expert Method Rig pre ďaleké nahadzovanie s tŕňmi  na nástrahy

 

Času vyčleneného na rybolov je v súčasnosti stále menej a menej, takže značný počet rybárov chce ušetriť čas všade kde sa dá. V súlade s tým sa stávajú čoraz obľúbenejšími vopred vyrobené nadväzce, ktoré pomáhajú sústrediť 100% času stráveného na brehu na lov!

 

Predmetný Method Rig je komplexný koncový náväzec pripravený na použitie s jedným 30, 40 alebo 50 gramovým method kŕmitkom, s háčikmi s nástrahovými tŕňmi. Na konci náväzca je očko, pomocou ktorého ho v priebehu niekoľkých sekúnd pripojíme k hlavnému vlascu alebo k šokovým vlascom.

 

Háčik je pevný, dostatočne široký, veľkosť 8 s protihrotom, ktorý dobre udrží aj väčšie ryby. Pomocou k háčiku veľkosťou prisluchajúceho nástrahového tŕňa dokážeme vybaviť háčik v priebehu niekoľkých sekúnd a nahodiť finálny náväzec!

 

Tento set môže byť dobrou voľbou pre športových rybárov, ktorí obľubujú lov na ťažko, aj v prípade, že sú ešte len v počiatočnej fáze svojej rybárskej kariéry.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Rozmer
79883-040  4.97 EUR Nový LC Method Rig40 g + 7 hrotov
79883-041  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 4.97 EUR Nový LC Method Rig40 g + 10 hrotov
79883-060  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 4.97 EUR Nový LC Method Rig60 g + 10 hrotov


TECHNOPLANKTON MONTÁŽ NA KAPRE
3.79 Eur
KAMASAKI MONTÁŽ NA ŤAŽKO S DVOMI HÁČIKMI
3.75 Eur
KAMASAKI FEEDER MONTÁŽ S DVOMI HÁČIKMI
3.75 Eur
ENERGOTEAM MONTÁŽ NA ŤAŽKO NA ĎALEKÉ HODY
4.25 Eur
ENERGOTEAM MONTÁŽ NA ŤAŽKO S PLETENOU ŠNÚROU
3.93 Eur
ENERGOTEAM MONTÁŽ FEEDER NA ŤAŽKO KOCKA
5.50 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos