PROMIX KŔMNA ZMES CARP PLUS
Popis produktu

Kŕmna zmes Promix Carp Plus

Rad Carp Plus je inšpirovaný sériami Full Fish a prémiovými rybími múčkami. Naši zákazníci vyjadrili potrebu oveľa zrnitejšieho sortimentu v rámci rybích múčok, ktorý by sa mohol používať aj k lovu s rebrovanými a method košíkmi. Tieto zmesi sa skladajú výlučne z drvených peliet, celých peliet a rybej múčky. Ich hrubšie zložky udržujú ryby na mieste, zatiaľ čo ich prvky vytvárajúce oblak sa vo vode rýchlejšie rozptýlia a lákajú ryby k ďalšiemu kŕmeniu. V rámci jednoduchosti boli do vrecka zaradené 3 obľúbené farebné a chuťové kombinácie.

Základ tvorí zeleno sfarbená, prírodná príchuť mušlí. Tú môžete hodiť kamkoľvek, ryby sa po nej zbláznia, pretože úplne zapadá do prirodzenej potravy nachádzajúcej sa v jazerách.

Extrémnejšou príchuťou je korenisto ovocná zmes, ktorá je ešte výraznejšia svojou červenou farbou. V určitých situáciách táto kombinácia funguje s úžasným účinkom, ryby sa po nej zbláznia, je to skutočná špecialita.

Citrónovožltá farba ananásu GLM je víťazom, za kyslou ovocnou príchuťou sa skrýva extrakt zo zelených mušlí. Tieto dve príchute, hoci majú úplne odlišné vlastnosti, spolu tvoria harmonickú dvojicu.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Typ Príchuť Balenie
PMCPA-G00 PROMIX CARP PLUS ANANÁS-GLM 6.00 EUR 7.5 EUR/KG Carp PlusAnanás-GLM800 g
PMCPF-GY0 PROMIX CARP PLUS KORENISTÝ OVOCNÝ MIX 6.00 EUR 7.5 EUR/KG Carp PlusKorenistý ovocný mix800 g
PMCPK-000 PROMIX CARP PLUS MUŠĽA 6.00 EUR 7.5 EUR/KG Carp PlusMušľa800 g


CUKK KŔMNÁ ZMES
4.43 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES
2.48 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES NASHI PATENTKA
5.33 Eur
BENZAR MIX ICE MIX 500G
2.37 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES TTX PLUSZ 1,5KG
5.81 Eur
BENZAR MIX METHOD MIX 1KG
3.40 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos