PROMIX WAFTER PELLET WASHED 8MM
Popis produktu

Promix Wafter Pellet Washed 8mm

Počas vývoja Promix Wafter Pellet Washed bolo jednoznačným cieľom poskytnúť riešenie k obzvlášť ťažkým situáciám, keď nefungujú výrazne farebné nástrahy, dokonca nám plašia ryby. Preto naše nástrahy prešli dlhým vývojom a testovaním, aby sa do vašich rúk, alebo presnejšie na váš tŕň, resp. do úst rýb dostali len tie najlepšie fungujúce a najúspešnejšie nástrahy.

U wafters nástrah možno rôzne interpretovať ich adekvátnu vztlakovú silu. S tou vieme pracovať o niečo ľahšie ako u pop-up nástrah. Wafter pelety po prieniku do vody plávajú, avšak ak ich napichnete na tŕň, ostanú na dne. Ak ich navlečiete zo zaokrúhlenej súdkovitej strany, bude v stojatej pozícii, tŕň bude vždy dolu.

Tým na to najjemnejšie vsatie bude čakať pod vodou super ľahký súdok, ktorý sa v okamihu ocitne v ústach rýb. Do pretekárskych podmienok je pri opatrnejšie sa kŕmiacich rybách táto pozícia neprekonateľná. Popri vztlakovej sile sa nepochybne tešia najväčšej dôležitosti výrazné farby a arómy. V palete sa nachádzajú tradičné fluo farby s pastelovými verziami. Tieto farby ponúkajú riešenie v takých situáciách, kedy krikľavé farby ryby odpudzujú. Také môžu byť napríklad väčšie a opatrnejšie ryby vo väčšom prúdení, alebo aj kapry hľadajúce potravu v čistých vodách. Aj z hľadiska farieb sme sa snažili odkloniť od tých zaužívaných. Preto u nás nájdete netradičné chute účinné aj v krajných situáciách. Tie sa po prieniku do vody okamžite začnú uvoľňovať z nástrahy a prilákajú ryby priamo na náš háčik.

Pri všetkých nástrahách sme popri arómach použili extra atraktory, akými sú napríklad sladidlá, aminokyseliny, špeciálne kyseliny, oleje, ktoré zvyšujú ich účinnosť.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Typ Príchuť Rozmer Balenie
PMWPW-EA0  6.00 EUR 300 EUR/KG Wafter Pellet WashedSladký ananás8 mm20 g
PMWPW-M00 PROMIX WAFTER PELLET WASHED 8MM MANGO 6.00 EUR 300 EUR/KG Wafter Pellet WashedMango8 mm20 g
PMWPW-S00  6.00 EUR 300 EUR/KG Wafter Pellet WashedSweet F18 mm20 g
PMWPW-T00 PROMIX WAFTER PELLET WASHED 8MM KARAMEL 6.00 EUR 300 EUR/KG Wafter Pellet WashedKaramel8 mm20 g
PMWPW-TR0  6.00 EUR 300 EUR/KG Wafter Pellet WashedKrill Mušľa8 mm20 g


CARP EXPERT DIPOVANÉ PELETY
2.06 Eur
BENZAR MIX TURBO SOFT PELETY
3.78 Eur
BENZAR MIX PELETY BICOLOR METHOD
4.97 Eur
BENZAR MIX FLOATING PELLET
4.78 Eur
BENZAR MIX TURBO LONG LIFE
5.47 Eur
MOTABA CARP DUMBELL WAFTERS
6.18 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos