THE ONE PARTICLE MIX 1KG
Popis produktu

The One Particle Mix

 

Zmesi The One sú vyrábané z vyberaných zŕn vynikajúcej kvality.

 

Favorite Mix - V tejto zmesi nájdeme kukuricu, lupinu, tigrí orech, konope, čiže obsahuje všetky semienka, vďaka ktorým bude rybolov úspešný.

 

Irresistible Mix -  V tejto zmesi nájdeme kukuricu, pšenicu, tigrí orech, čiže obsahuje všetky semienka, V tejto zmesi nájdeme kukuricu, lupinu, tigrí orech, konope, čiže obsahuje všetky semienka, vďaka ktorým bude rybolov úspešný.

 

Varené prírodné verzie môžu byť použité aj samostatne na kŕmenie, alebo ich môžeme zmiešať s ktorýmkoľvek produktom The One pellet alebo boilies.

 

Lactic acid - V tejto zmesi nájdeme kukuricu, konope, tigrí orech, lupinu, javorové semená, čiže obsahuje všetky také semená, vďaka ktorým bude rybolov úspešný. Je to verzia, ktorá prešla procesom mliečneho kvasenia, je možné ju použiť aj samostatne na kŕmenie, alebo ju môžeme zmiešať s ktorýmkoľvek produktom The One pellet alebo boilies. Túto zmes je možné najúspešnejšie použiť najmä v období od neskorej jari do skorej jesene, predstavuje predovštkým obľúbený pochúťku amura, no nepohrdnú ňou ani kapre. Využitie zmesi je mimoriadne dobré aj na vodách so sumčekom hnedým, nakoľko túto verziu neobľubujú.

 

Ako doplnok môžeme použiť produkty rady The One Secret Juice alebo The One Activator čím môžeme oveľa rýchlejšie a efektívnejšie nalákať kapre na krmivo.

 

Okrem toho môžeme použiť aj The One Spod Mixy, ktoré vieme podať vo forme gúl, čím zvýšime vnadiaci účinok.

 

Výborne sa hodí aj ako nástraha v kombinácii s menšími verziami produktovej rady The One Pop Up. Príchuť volíme podľa toho či lovíme kapra alebo amura.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Príchuť Balenie
98211-101  7.30 EUR Nový Particle MixFavoritte Mix1 kg
98211-102  6.70 EUR Nový Particle MixIrresistible Mix1 kg
98211-103  8.00 EUR Nový Particle MixLactic Acid1 kg


CARP EXPERT KUKURICA
4.61 Eur
CARP EXPERT HOLIDAY MIX
5.30 Eur
CARP EXPERT KONOPE NATURAL
7.30 Eur
TIMÁR MIX PRAŽENÉ KONOPNÉ SEMENO
9.00 Eur
CARP EXPERT KŔMNA ZMES
4.25 Eur
CARP EXPERT SEVEN MIX
6.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos