TIMÁR MIX FISH HEALTH METHOD KŔMNA ZMES + KOMPLEXNÁ PRÍSADA
Popis produktu

Kŕmna zmes Tímár Mix Fish Health Method + Komplexná prísada

Výsledkom dlhotrvajúceho procesu pozostávajúceho z množstva testovaní bol rad kŕmnych zmesí Timár Fish Health. Spoluprácou Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE), Akvakultúra és Környezetbiztonsági Intézete a Timár Mix Kft vznikla prísada posilňujúca obranyschopnosť rýb a zlepšujúca ochranu vody.

Ku kŕmnej zmesi možno pridať viackomponentný doplnok, ktorý má pozitívne účinky na životné procesy a ekosystém. Do kŕmnej zmesi primiešateľná inovatívna prísada je pre ryby výrazne jednoduchšie stráviteľná, ďalej obsahuje viacero prirodzených prísad, ktoré pomáhajú udržiavať vyváženú črevnú flóru rýb a posilňujú odolnosť ich organizmu. Je to dôležité preto, lebo v minulom desaťročí sa naprieč Európou v rámci všetkých typov vôd často objavili neznáme vírusy, baktérie a hubové ochorenia, ako aj ochorenia parazitické.

Prírodné zložky obsiahnuté v prísadách vytvorených v nových, špeciálnych podmienkach majú pozitívne účinky na fyzické i chemické procesy vo vode, čím pomáhajú k udržateľnosti životného prostredia. Pomáhajú prirodzenému procesu rozkladu, preto vzniká na dne jazera menej škodlivých plynov (amoniaku a sírovodíku). Vyššie zmienené priaznivé procesy majú v dlhodobej miere priaznivý vplyv aj na nadmerný rast rias, čím možno výrazne spomaliť proces eutrofizácie.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Typ Príchuť Balenie
MX166-100  4.97 EUR 4.97 EUR/KG Fish HealthČokoláda pomaranč1 kg
MX167-800  4.97 EUR 4.97 EUR/KG Fish HealthAnanás kyselina maslová1 kg
MX168-500  4.97 EUR 4.97 EUR/KG Fish HealthJahoda malina1 kg
MX169-200  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 3.90 EUR 26 EUR/KG Komplexná prísadaPrírodný150 g


CUKK KŔMNÁ ZMES
5.70 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES
3.54 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES NASHI PATENTKA
6.70 Eur
BENZAR MIX ICE MIX 500G
3.18 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES TTX PLUSZ 1,5KG
8.00 Eur
BENZAR MIX METHOD MIX 1KG
4.61 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos