BENZÁR MONO METHOD EGG RIG
BENZÁR MONO METHOD EGG RIG

Zásek
Zásek

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Benzár Mono Method Egg Rig

Séria Benzár ponúka v okruhu lovu nedravých rýb široké spektrum produktov, ktoré boli vyrobené s ohľadom na pretekárske skúsenosti Zsolta Benzára.

Aj tento predviazaný háčik so silikónovým krúžkom maximálne spĺňa nároky method lovu a umožňuje lov s obľúbenými Method Egg nástrahami.

Je výborným riešením k rapid, niekoľkohodinovým rybačkám, aj pre začiatočníkov, alebo jednoducho pre ušetreniu času, i vďaka použitým kvalitným materiálom je výbornou voľbou.

V závislosti od rozmeru tieto predviazané háčiky výborne pracujú so 6-8 i 10-12 mm Method Egg nástrahami, ale možno ich používať aj s inými nástrahami ponúknutých pomocou silikónového krúžka.

Benzár Braided Method Mono Egg Rig-y sa vyrábajú s kvalitnými japonskými háčikmi.

Z hľadiska šnúry padol výber na obľúbenú Benzár Mono Feeder Hooklink, ktorá je spoľahlivým monofilovým vlascom vhodným k method i feeder lovu. Vďaka teflonovému povrchu disponuje výbornými ukazovateľmi odolnosti voči oderu a to v štandardnej 13 cm dĺžke.

Tieto prémiové predviazané háčiky ponúkame aj do pretekárskych podmienok, avšak nesklamú ani počas každodenného rybolovu.


Jedna z najpoužívanejších foriem protihrotu, ktorých veľkosť závisí od tvaru, veľkosti a metódy použitia háčika. O jeho veľkosti možno povedať, že garantuje dokonalé zavesenie a optimálne držanie ryby, pričom zaručuje šetrné uvoľnenie ryby z háčika.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Rozmer Balenie
42878-108 BENZÁR MONO METHOD EGG RIG 8 3.04 EUR 1.52 EUR/KS 82 ks/balenie
42878-110 BENZÁR MONO METHOD EGG RIG 10 There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 3.04 EUR 1.52 EUR/KS 102 ks/balenie


KAMASAKI NAVIAZANÝ HÁČIK SODE
1.70 Eur
KAMASAKI NAVIAZANÝ HÁČIK CHINU
1.70 Eur
KAMASAKI NAVIAZANÝ HÁČIK CARBON K807BN
2.47 Eur
KAMASAKI NAVIAZANÝ HÁČIK CARBON K890BR
2.47 Eur
KAMASAKI NAVIAZANÝ HÁČIK CARBON K807G
2.47 Eur
KAMASAKI NAVIAZANÝ HÁČIK SODE BN
2.47 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos