BENZÁR BRAIDED METHOD EGG RIG
Popis produktu

Benzár Braided Method Egg Rig

Séria Benzár ponúka v okruhu lovu nedravých rýb široké spektrum produktov, ktoré boli vyrobené s ohľadom na pretekárske skúsenosti Zsolta Benzára.

Aj tento predviazaný háčik so silikónovým krúžkom maximálne spĺňa nároky method lovu a umožňuje lov s obľúbenými Method Egg nástrahami.

Je výborným riešením k rapid, niekoľkohodinovým rybačkám, aj pre začiatočníkov, alebo jednoducho pre ušetrenie času, i vďaka použitým kvalitným materiálom je výbornou voľbou.

V závislosti od rozmeru tieto predviazané háčiky výborne pracujú so 6-8 i 10-12 mm Method Egg nástrahami, ale možno ich používať aj s inými nástrahami ponúknutých pomocou silikónového krúžka.

Benzár Braided Method Egg Rig-y sa vyrábajú s kvalitnými japonskými háčikmi.

Z hľadiska šnúry padol výber na obľúbenú Benzár Braided Hooklink, kvalitnú klesajúcu šnúru z 8 vlákien, ktorá vďaka teflonovému povrchu disponuje výbornými ukazovateľmi odolnosti voči oderu a to v štandardnej dĺžke 8,5 cm.

Tieto prémiové predviazané háčiky ponúkame aj do pretekárskych podmienok, avšak nesklamú ani počas každodenného rybolovu.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Rozmer Balenie
42878-008 BENZÁR BRAIDED METHOD EGG RIG 8 3.04 EUR 1.52 EUR/KS 82 ks/balenie
42878-010 BENZÁR BRAIDED METHOD EGG RIG 10 There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 3.04 EUR 1.52 EUR/KS 102 ks/balenie


CARP EXPERT NAVIAZANÝ HÁČIK CLASSIC BOILIE RIG
5.30 Eur
THE ONE NADVÄZEC S HÁČIKOM KOMBI
7.00 Eur
THE ONE NADVÄZEC S HÁČIKOM
7.00 Eur
CARP HUNTER NAVIAZANÝ HÁČIK S NÁSTRAHOVÝM TŔŇOM ROUND CARP
2.83 Eur
CARP HUNTER NAVIAZANÝ HÁČIK S NÁSTRAHOVÝM TŔŇOM ROUND CARP
2.83 Eur
BENZAR METHOD NAVIAZANÝ HÁČIK S PLETENOU ŠNÚROU 2KS/BALENIE
3.04 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos