CARP EXPERT NAVIJÁK ADVANCER RUNNER 6000
CARP EXPERT NAVIJÁK ADVANCER RUNNER 6000

Univerzálne použitie
Univerzálne použitie

Voľnobežný systém cievky
Voľnobežný systém cievky

Brzdný systém
Brzdný systém

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Navijak Carp Expert Advancer Runner 6000

Najnovšiu sériu Advancer odporúčame nielen rybárom oboznamujúcim sa s feeder lovom. Veľkej obľube sa tešiaca séria Carp Expert sa teraz rozšírila o navijak s výhodným pomerom cena-kvalita, ktorá ho vonkajším vypracovaním robí ideálnym výberom.

Vnútorné 3+1 ložiská poskytujú navijaku hladký chod. Vďaka ultraľahkému grafitovému materiálu sa neunavíme ani pri celodennom používaní.

Vyvážený rotor s prevodovým pomerom 4,7:1 zaručuje ľahké navíjanie šnúry.

Pre zapnutie voľnobežnej brzdy potlačte dopredu rameno nachádzajúce sa v zadnej časti navijaka, potom nastavte silu brzdy pomocou otočného regulátora a voľnobežná brzda je pripravená k použitiu. Počas záberu vieme ručne alebo potočením kľučky prepnúť na hlavnú brzdu.

Popri bezproblémovom brzdovom systéme a spoľahlivosti na seba upozorní aj výnimočne priaznivou cenou. Odporúčame rybárom, ktorí hľadajú univerzálne použiteľný navijak s voľnobežnou brzdou.


Na navijak sa dostala obľúbená cievka, ktorej formu možno nazvať tradičnou, na trhu je prítomná už niekoľko desaťročí.
Zapnutím voľnobežnej brzdy, ktorá sa nachádza v zadnej časti navijaka, dokáže ryba stiahnuť šnúru z cievky. Toto má dôležitú úlohu predovšetkým v noci pri love dravých rýb. Tvrdosť tejto brzdy možno regulovať skrutkou v zadnej časti navijaka. Dôležité je, že pri zdolávaní musíme používať hlavnú brzdu. Pre zdolávanie voľnobežná brzda nie je vhodná, prílišná záťaž môže spôsobiť poškodenie navijaka. Pri záseku musí byť bojová brzda vo vypnutom stave, pretože môže dôjsť k odmotaniu veľkého množstva šnúry, čo môže viesť k vzniku nechcených uzlov. Navijaky s voľnobežnými brzdami sú čoraz populárnejšie. V súčasnosti používajú tento univerzálny typ navijakov aj zástancovia klasického lovu zo dna a feeder rybári.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Počet ložísk Brzdový systém Prevodový pomer Materiál tela navijáka Cievka Kapacita cievky Hmotnosť
20231-600 CARP EXPERT NAVIJÁK ADVANCER RUNNER 6000 24.90 EUR 60003+1Predná brzda+ Voľnobežná brzda4,7:1GrafitGrafit0,45 mm / 160 m388 g


BANAX NAVIJAK HELICON 5600NF
90.90 Eur
LINEA ALL BLACK NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCOM
29.90 Eur
LINEA VIGOR CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
21.90 Eur
LINEA HYPER CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
28.90 Eur
LINEA VIGOR NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCOM
20.90 Eur
KAMASAKI NAVIJAK SUPER RUNNER
19.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos