CARP EXPERT NAVIJAK DYNAMIC FEEDER
CARP EXPERT NAVIJAK DYNAMIC FEEDER


Univerzálne použitie
Univerzálne použitie

Ukladanie vlasca
Ukladanie vlasca

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Navijak Carp Expert Dynamic Feeder

V ponuke Carp Expert sa objavil navijak Dynamic, ktorý je výbornou voľbou pri love veľkých kaprov a amurov na dnešných jazerách, ale je tiež vynikajúcou voľbou pre riečny rybolov.

Rad Carp Expert sa rozrástol o navijak s prednou brzdou, grafitovým telom a moderným dizajnom.

Navijak s ihlovým ložiskom a 6+1 ložiskami zaručuje jednoduché navíjanie šnúry, jeho vyvážený rotor má prevodový pomer 6,0:1.

Jeho cievka je tiež opatrená gumovým očkom, vďaka čomu je vhodnou voľbou na použitie s pletenými šnúrami, pretože zaisťuje, že vlasec na cievke nekĺže.

Odľahčená kovová cievka, presný antireverzný systém, zosilnený preklápač, to všetko sú vlastnosti, ktoré uľahčujú používanie navijaka a zvyšujú pohodlie a efektivitu pri zdolávaní.

Okrem bezchybného brzdného systému a spoľahlivosti je Dynamic Feeder aj cenovo veľmi dostupný.

Jeho výberom získate univerzálny navijak s dobrým pomerom ceny a kvality, ktorý bude vyhovovať každému kaprárovi, aj keď sa pokúšate o ďaleké nahadzovanie.


Na navijakoch sa čoraz častejšie stretávame s kovovou cievkou. Odľahčená cievka klasického tvaru je odolná voči vonkajším fyzikálnym vplyvom a korózii.
Na navijak sa dostal spoľahlivý prvý brzdový systém. Nastavenie brzdnej sily, ktorá je závislá od záťažiteľnosti šnúry a tvrdosti prútu, je potrebné nastaviť ju ešte pred začiatkom lovu. Pri zdolávaní ryby možno prispôsobiť silu brzdy pomocou regulátora v prednej časti navijaka.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Počet ložísk Brzdový systém Prevodový pomer Materiál tela navijáka Cievka Kapacita cievky Hmotnosť
20926-600 CARP EXPERT NAVIJAK DYNAMIC FEEDER 6000 35.90 EUR 60006+1Predná brzda6,0:1GrafitHliník0,30 mm / 145 m418 g


CARP HUNTER NAVIJAK FEEDER RUNNER 6000
29.90 Eur
20.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK FEEDER NEO
43.90 Eur
ARNO NAVIJAK INTRUDER FEEDER
24.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK NEO LONG CAST FEEDER 6000
39.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK PRO POWER FEEDER 5000
45.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK PRO POWER FEEDER PH 6000
48.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos