This product is currently not available.
CARP EXPERT NAVIJAK NEO RUNNER 6000
CARP EXPERT NAVIJAK NEO RUNNER 6000

Navijak Carp Expert Neo Runner 6000

Značka CXP ponúka veľmi pestrú paletu produktov k lovu nedravých rýb a kaprov. Aj navijak s voľnobežnou brzdou rozširuje tento segment, ale môže poslúžiť aj pre rybárov loviacich dravé ryby.

Rozmer 6000 možno považovať za kompaktný, nie je nadrozmerný, cievku má kužeľovitú. Výborný k nasledujúcej metóde lovu: Method feeder.
Je vynikajúci aj v prípade, že sa ryby kŕmia v blízkosti brehu. Nie je príliš ťažký (427 g), preto ho možno použiť pri jemnejšom, ľahšom rybárskom prúte. Nepokazí jeho rozloženie hmotnosti.

Dobre poslúži hlavne na medium a medium-heavy prútoch, pri love zo dna a love dravých rýb aj na teleskopickom prúte. Jednoduchý a spoľahlivý mechanizmus možno pokojne použiť na klasickom dvojdielnom alebo aj na teleskopickom prúte.

Má adekvátnu kapacitu šnúry k tomu, aby sme mohli použiť aj hrubšie (0,30 mm) šnúry. Jeho voľnobežná funkcia pri ťahavých záberoch kaprov spraví dobrú službu aj pri love dravých rýb. Vhodný aj na jemnejších, tenších boilies prútoch.

Ak nemusíme nahodiť nad 100 metrov, ale dôležitá je voľnobežná brzda a spoľahlivý mechanizmus, tak prečo by sme zhoršili vyváženie prúta neoprávnene veľkým a ťažkým navijakom? Pokojne aplikujme Carp Expert Neo Runner 6000 a užívajme si pohodlie rybačky.

Z hľadiska technických parametrov disponuje klasickým prevodovým pomerom, adekvátne hrubým oceľovým hriadeľom a precíznou kľučkou. Ak vyskúšame tento navijak, ihneď uvidíme, že sa hodí ku všetkým zmieneným metódam lovu a bude nám na vodnom brehu dobre slúžiť.

Členovia Neo série sú vhodným výberom pre každého, nezávisle od skúseností.
 

BANAX NAVIJAK HELICON 5600NF
90.90 Eur
LINEA ALL BLACK NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCOM
29.90 Eur
LINEA VIGOR CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
21.90 Eur
LINEA HYPER CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
28.90 Eur
LINEA VIGOR NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCOM
20.90 Eur
KAMASAKI NAVIJAK SUPER RUNNER
19.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos