CARP EXPERT NAVIJAK PRO POWER FEEDER 5000
CARP EXPERT NAVIJAK PRO POWER FEEDER 5000

Nosnosť
Nosnosť

Vzdialenosť hodu
Vzdialenosť hodu

Priebežné
Priebežné

Popis produktu

Navijak Carp Expert Pro Power Feeder 5000

Model vyhotovený k feeder technike ponúka super riešenie k medium-heavy a heavy prútom, ale aj k prútom na dlhé náhody. Jeho veľká cievka ho robí vhodným k ďalekým náhodom, ale jeho masívnosť splní aj nároky lovu v tečúcich vodách. Grafitové telo, kovová cievka a kľučka, sú základnými nárokmi pevných, predsa však nie nadmerne ťažkých navijakov.

Grafitové telo zaručuje navijaku potrebnú pevnosť, poskytne potrebný základ pre pohon. Z kovovej cievky šnúra beží ľahko, okraj neopotrebúva šnúru, čo pri iných navijakoch môže znižovať aj dĺžku náhodov. S kovovou kľučkou zas poľahky navinieme aj ťažšiu koncovú montáž. 5+1 ložísk zaručuje pohodlný a potrebne hladký chod na produkte. Vďaka prevodovému pomeru 4,4:1 s veľkou cievkou dokážeme na jedno otočenie navinúť veľké množstvo šnúry (75 cm), čo je neodškriepiteľnou výhodou pri love vo veľkých vzdialenostiach.

K modelu pridávame aj grafitovú náhradnú cievku, ktorá dá možnosť čo najlepšie sa prispôsobiť k danej situácii s jednou ďalšou šnúrou v rybárskom kufríku.

Model s rýchlou brzdou znamená v modernom feeder rybolove veľmi priaznivú vlastnosť, ktorú si možno užívať aj pri love väčších rýb.  

 


Pohon navijaka dostal kovový kryt. Pre spoľahlivosť, odolnosť a pohodlné používanie, ktoré zabezpečuje ľahká konštrukcia z grafitu je tento materiál obľúbený u výrobcov navijakov.
Na navijak sa dostala pre navijaky na dlhé hody typická odľahčená kovová cievka s veľkou kapacitou šnúry. Natiahnutý, kužeľový tvar napomáha pri náhodoch s odmotávaním šnúry. Na okraj navijaka sa dostal odolný poťah, ktorý predĺži dĺžku hodu, pričom šetrí aj šnúru.
Na navijak sa dostala kvalitná prvá brzda odolná voči opotrebovaniu. Jej veľkou výhodou je, že s jej používaním môžeme predísť strate úlovku z dôvodu jej náhleho výpadu. Brzdu navijaka je dobré nastaviť ešte pred začiatkom lovu tak, aby bola v harmónii s ostatnými prvkami montáže. S na cievke navijaka sa nachádzajúcou regulačnou skrutkou vieme priebeh zdolávania pohodlne kontrolovať.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Počet ložísk Brzdový systém Prevodový pomer Materiál tela navijáka Cievka Kapacita cievky Hmotnosť
20112-350 CARP EXPERT NAVIJAK PRO POWER FEEDER 5000 45.90 EUR 50005+1Predná brzda4,4:1GrafitKovová cievka + náhradná grafitová cievka0,30 mm / 175 m431 g


CARP HUNTER NAVIJAK FEEDER RUNNER 6000
29.90 Eur
20.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK FEEDER NEO
43.90 Eur
ARNO NAVIJAK INTRUDER FEEDER
24.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK NEO LONG CAST FEEDER 6000
39.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK PRO POWER FEEDER PH 6000
48.90 Eur
BENZAR NAVIJAK FEEDER-MATCH 4500
76.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos