CARP EXPERT NAVIJAK SMART RUNNER
CARP EXPERT NAVIJAK SMART RUNNER

Váha, komfort
Váha, komfort

Univerzálne použitie
Univerzálne použitie

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Navijak Carp Expert Smart Runner

Najnovšia Smart séria Carp Expert ponúka do rúk rybára navijaky, ktoré spájajú maximálnu použiteľnosť a zároveň dostupnosť pre všetkých s výborným pomerom cena-kvalita.

V tejto sérii dostal miesto aj Smart Runner 6000, univerzálny variant s voľnobežnou brzdou, ktorý sa môže stať veľmi obľúbeným pomocníkom.

Kvalitný navijak s voľnobežnou brzdou za dostupnú cenu ku každodennému rybolovu. Ale nejde len o navijak s voľnobežnou brzdou! Disponuje peknou veľkou cievkou napomáhajúcou dlhým náhodom.

Materiál tela navijaka a prislúchajúcej cievky je v tomto prípade grafit, preto na hmotnosť navijaka nemôžu byť sťažnosti. Kľučka je potrebne pevná, poskytuje stabilné držanie.

Model s prednou brzdou bol doplnený o zadnú voľnobežnú brzdu, čo bude úžasná pomoc počas zdolávaní.

Tento voľnobežný systém radi používajú okrem feeder rybárov a rybárov loviacich nedravé ryby aj rybári loviaci dravé ryby. - V mnohých prípadoch ide o výhodné používanie, aj pri nočnom rybolove.

Má hmotnosť 408 g, dobre sa hodí k tradičným feeder rozmerom a prútov k lovu zo dna, vytvára s nimi dokonalé rozloženie hmotnosti.

Chod je pekný, rovnomerný, za čo vďačí 2 kusom guľôčkových ložísk.

Produkt je univerzálnym riešením pre začiatočníkov a pokročilejších rybárov, ak je počas výberu dôležitým hľadiskom výhodný pomer cena-kvalita.


Na navijak sa dostala obľúbená cievka, ktorej formu možno nazvať tradičnou, na trhu je prítomná už niekoľko desaťročí.
Zapnutím voľnobežnej brzdy, ktorá sa nachádza v zadnej časti navijaka, dokáže ryba stiahnuť šnúru z cievky. Toto má dôležitú úlohu predovšetkým v noci pri love dravých rýb. Tvrdosť tejto brzdy možno regulovať skrutkou v zadnej časti navijaka. Dôležité je, že pri zdolávaní musíme používať hlavnú brzdu. Pre zdolávanie voľnobežná brzda nie je vhodná, prílišná záťaž môže spôsobiť poškodenie navijaka. Pri záseku musí byť bojová brzda vo vypnutom stave, pretože môže dôjsť k odmotaniu veľkého množstva šnúry, čo môže viesť k vzniku nechcených uzlov. Navijaky s voľnobežnými brzdami sú čoraz populárnejšie. V súčasnosti používajú tento univerzálny typ navijakov aj zástancovia klasického lovu zo dna a feeder rybári.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Počet ložísk Brzdový systém Prevodový pomer Materiál tela navijáka Cievka Kapacita cievky Hmotnosť
20918-061 CARP EXPERT NAVIJÁK SMART RUNNER 60 2CS 21.90 EUR 60002Predná brzda + voľnobežná brzda5,2:1GrafitGrafit0,45 mm / 115 m408 g


BANAX NAVIJAK HELICON 5600NF
90.90 Eur
LINEA ALL BLACK NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCOM
29.90 Eur
LINEA VIGOR CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
21.90 Eur
LINEA HYPER CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
28.90 Eur
LINEA VIGOR NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCOM
20.90 Eur
KAMASAKI NAVIJAK SUPER RUNNER
19.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos