ENERGO TEAM SPIN NAVIJAK
ENERGO TEAM SPIN NAVIJAK

Akcia prutu
Akcia prutu

Priebežné
Priebežné

Brzdný systém
Brzdný systém

Popis produktu

5+1 ložiskom a kovovou cievkou vybavený prívlačový navijak. Odolné, precízne spracovanie zabezpečuje hladký chod navijaka. Úspešné zdolávanie zaisťuje jemne nastaviteľná brzda s obrovskými lamelami, ktorá garantuje stlmenie výpadov veľkých rýb. V prvom rade ho odporúčame fanatickým prívlačovým rybárom, je ho ale možné použiť skoro pri všetkých metódach lovu, ktoré vyžadujú navijak s vysokou kvalitou.Prevodový mechanizmus je umiestnený v grafitovom tele. Vďaka spoľahlivosti, odolnosti a pohodlnému používaniu je grafitové telo obľúbeným materiálom u výrobcov navijakov.
Pohon navijaka dostal kovový kryt. Pre spoľahlivosť, odolnosť a pohodlné používanie, ktoré zabezpečuje ľahká konštrukcia z grafitu je tento materiál obľúbený u výrobcov navijakov.
Na navijakoch sa čoraz častejšie stretávame s kovovou cievkou. Odľahčená cievka klasického tvaru je odolná voči vonkajším fyzikálnym vplyvom a korózii.
Na navijak sa dostala kvalitná prvá brzda odolná voči opotrebovaniu. Jej veľkou výhodou je, že s jej používaním môžeme predísť strate úlovku z dôvodu jej náhleho výpadu. Brzdu navijaka je dobré nastaviť ešte pred začiatkom lovu tak, aby bola v harmónii s ostatnými prvkami montáže. S na cievke navijaka sa nachádzajúcou regulačnou skrutkou vieme priebeh zdolávania pohodlne kontrolovať.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Počet ložísk Brzdový systém Prevodový pomer Materiál tela navijáka Cievka Kapacita cievky Hmotnosť
20762-100 ENERGO TEAM NAVIJAK SPIN 1000 There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 31.90 EUR 10005+1Predná brzda5,2:1GrafitKov0,23 mm / 120 m252 g


KAMASAKI NAVIJAK SUPER FD
10.90 Eur
WIZARD NAVIJAK SAMURAI SPIN
35.90 Eur
BOKOR NAVIJAK PRO SPIN
42.90 Eur
WIZARD NAVIJAK NA PRÍVLAČ SPIN II
28.90 Eur
ARNO NAVIJAK HYDRAZIFE
26.90 Eur
17.90 Eur
ARNO NAVIJAK CONQUEROR
34.90 Eur
26.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos