This product is currently not available.
ARNO NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU HAVOC LIGHT
ARNO NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU HAVOC LIGHT

Navijak Arno Havoc Light s voľnobežnou brzdou

Pre všetky produkty Arno platí, že reprezentujú výhodný pomer cena-kvalita. Tieto produkty poskytujú dobré riešenie aj pre začiatočníkov.

Havoc Light je typ s obľúbeným voľnobežným brzdovým systémom, masívnym grafitovým telom a hliníkovou cievkou, ktorý poskytuje riešenie pre množstvo techník lovu.

Má ľahký chod, za čo vďačí ložiskám uloženým v jednoduchom, zároveň však masívnom grafitovom tele. Spolu s telom zaručuje ergonomická kovová kľučka dokonalé navinutie aj väčších hmotností.

Disponuje samozrejme hliníkovou cievkou, vďaka ktorej je vhodný aj k použitiu s pletenou šnúrou.

Dostal nelepiacu sa prednú brzdu doplnenú praktickou zapínateľnou voľnobežnou brzdou, ktorá sa nachádza na spodnej časti navijaka. Možno ju nastaviť na požadovanú silu a následným zapnutím navijak nastaviť na úplne voľný beh. Ponúka veľkú výhodu pri love s 2 alebo viacerými prútmi a počas nočných rybačiek.

Univerzálne použiteľný model s prednou brzdou je dokonalý snáď k akejkoľvek metóde lovu zo dna alebo inej metóde od feeder lovu po lov ostriežov.

Nezávisle od skúsenosti odporúčaný navijak, ktorý ponúka super riešenie pre rybárov, ktorí hľadajú praktický navijak s priaznivejšou cenou.

BANAX NAVIJAK HELICON 5600NF
90.90 Eur
LINEA ALL BLACK NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCOM
29.90 Eur
LINEA VIGOR CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
21.90 Eur
LINEA HYPER CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
28.90 Eur
LINEA VIGOR NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCOM
20.90 Eur
KAMASAKI NAVIJAK SUPER RUNNER
19.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos