This product is currently not available.
ARNO NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU LODIAX
ARNO NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU LODIAX

Navijak Arno Lodiax s voľnobežnou brzdou

Značka Arno disponuje v sortimente množstvom produktov s výhodným pomerom cena-kvalita. Tieto produkty sú vhodné aj pre začiatočníkov.

Lodiax je obľúbenou voľnobežnou brzdou, inštalovaný variant v 2 rozmeroch v masívnom grafitovom tele a hliníkovej cievke, ktorý ponúka riešenie pri mnohých technikách lovu.

Vnútorné ložiská a mechanizmus ľahko beží, dostal miesto v masívnom grafitovom tele vyzretého vonkajšieho dizajnu. Okrem tela zaručuje ergonomická kľučka dokonalú prácu aj s väčšími hmotnosťami.

Disponuje samozrejme hliníkovou cievkou, kvôli ktorej je vhodný aj k použitiu s pletenou šnúrou.

Bola vyvíjaná s nelepiacou sa prednou brzdou doplnenou o praktickú voľnobežnú brzdu, ktorá sa nachádza na spodnej časti navijaka. Nastaviac jej silu podľa potreby, po zapnutí možno šnúru nechať bežať úplne voľne. To je veľkou výhodou počas lovu s 2 alebo viacerými prútmi a počas nočných rybačiek.

Univerzálne použiteľné, oba rozmery disponujú adekvátnou prednou brzdou. Sú dokonalé k akémukoľvek lovu zo dna alebo inej technike lovu, od feeder lovu po sumčiarinu.

Nezávisle od skúseností odporúčaný navijak ponúka dobré riešenie tým, ktorí hľadajú praktický kvalitný navijak za priaznivejšiu cenu.

BANAX NAVIJAK HELICON 5600NF
90.90 Eur
LINEA ALL BLACK NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCOM
29.90 Eur
LINEA VIGOR CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
21.90 Eur
LINEA HYPER CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
28.90 Eur
LINEA VIGOR NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCOM
20.90 Eur
KAMASAKI NAVIJAK SUPER RUNNER
19.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos