This product is currently not available.
CARP EXPERT NAVIJAK METHOD FEEDER RUNNER 5000
CARP EXPERT NAVIJAK METHOD FEEDER RUNNER 5000

Navijak Carp Expert Pink Method Feeder Runner 5000 s voľnobežnou brzdou. Značka CXP poskytuje výnimočne širokú produktovú paletu k lovu nedravých rýb, ako aj k lovu kaprov, ktorú rozširuje aj navijak série Pink s voľnobežnou brzdou, ktorý bol vytvorený pre ženy rybárky.

Členovia Method Pink série ako prút, tašky a iné doplnky sú už obľúbené pomôcky mnohých rybárov, túto líniu dopĺňa aj tento navijak s voľnobežnou brzdou, medzi vonkajšie prvky dostal impozantné Pink vložky. Na jeho vzhľad nesmú byť sťažnosti.

Okrem vzhľadu sa pozrime aj na jeho technické parametre.

5+1 ložísk zaručuje výnimočne hladký chod, väčšina z nich dostala miesto v masívnom grafitovom tele spolu s pohonom. Model s prednou brzdou precízne dávkuje šnúru, takmer nie je počuť, kedy sa rozbehne.
Tá je kombinovaná so zadnou voľnobežnou brzdou, ktorej použitie dokáže zvýšiť komfort rybolovu, plus aj počas nočných rybolovov taktiež veľmi poslúži. Prevodový pomer 5.2:1 je kombinovaný so silnou kľučkou, ktorá dobre padne do ruky, vďaka čomu mu nerobí problém ani navinutie ťažších method a feeder košíkov.

K produktu pre spestrenie použiteľnosti patrí aj dvojitá kľučka. Má impozantnú hliníkovú cievku aj s grafitovou náhradnou cievkou, preto môžu byť k dispozícii na brehu pripravené dva rozmery šnúr pre rôzne metódy lovu. Navijak je vhodný pre všetky dámy, nezávisle od skúseností, ktoré by chceli tento obľúbený šport praktizovať, nech je reč o method alebo iných feeder technikách. Séria Method Pink je jednou z najlepších výrobkov pre ženy rybárky. S podobným Pink dizajnom je dostupný aj prút, puzdro a iné doplnky, vďaka ktorým vieme získať celú sadu. Produkt vhodný aj ako darček.
 

BANAX NAVIJAK HELICON 5600NF
90.90 Eur
LINEA ALL BLACK NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCOM
29.90 Eur
LINEA VIGOR CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
21.90 Eur
LINEA HYPER CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
28.90 Eur
LINEA VIGOR NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCOM
20.90 Eur
KAMASAKI NAVIJAK SUPER RUNNER
19.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos