KAMASAKI NAVIJAK SUPER RUNNER
KAMASAKI NAVIJAK SUPER RUNNER

Váha, komfort
Váha, komfort

Priebežné
Priebežné

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Chceli by sme navijak s voľnobežnou brzdou, ale nechceme obetovať väčšiu sumu peňazí?Vyberme si KAMASAKI SUPER RUNNER!2 ložiská zaručujú ten potrebne hladký chod, aký od navijaka tejto kategórie očakávame.Kvôli grafitovému telu dostaneme veľmi ľahký navijak, preto môže byť ideálnou voľbou aj pre deti, ktoré si chcú vyskúšať lov s voľnobežnou brzdou.Pre zapnutie voľnobežnej brzdy potiahneme dopredu rameno nachádzajúce sa v zadnej časti navijaka, potom nastavme pod ním sa nachádzajúcim regulátorom brzdnú silu a náš navijak je pripravený k použitiu. V prípade záberu rukou, alebo otočením kľučky prejdeme na hlavnú brzdu.Počet ložísk: 2 ksPrevodový pomer: 5,2:1Materiál: GrafitKapacita šnúry: 0,40/120 m
Navijak s veľmi obľúbeným grafitovým telom. Vďaka tomuto materiálu ho charkterizuje odolnosť a malá hmotnosť zaručujúca pohodlné používanie.
Na navijak sa dostala obľúbená cievka, ktorej formu možno nazvať tradičnou, na trhu je prítomná už niekoľko desaťročí.
Na navijak sa dostal spoľahlivý prvý brzdový systém. Nastavenie brzdnej sily, ktorá je závislá od záťažiteľnosti šnúry a tvrdosti prútu, je potrebné nastaviť ju ešte pred začiatkom lovu. Pri zdolávaní ryby možno prispôsobiť silu brzdy pomocou regulátora v prednej časti navijaka.
Zapnutím voľnobežnej brzdy, ktorá sa nachádza v zadnej časti navijaka, dokáže ryba stiahnuť šnúru z cievky. Toto má dôležitú úlohu predovšetkým v noci pri love dravých rýb. Tvrdosť tejto brzdy možno regulovať skrutkou v zadnej časti navijaka. Dôležité je, že pri zdolávaní musíme používať hlavnú brzdu. Pre zdolávanie voľnobežná brzda nie je vhodná, prílišná záťaž môže spôsobiť poškodenie navijaka. Pri záseku musí byť bojová brzda vo vypnutom stave, pretože môže dôjsť k odmotaniu veľkého množstva šnúry, čo môže viesť k vzniku nechcených uzlov. Navijaky s voľnobežnými brzdami sú čoraz populárnejšie. V súčasnosti používajú tento univerzálny typ navijakov aj zástancovia klasického lovu zo dna a feeder rybári.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Počet ložísk Brzdový systém Prevodový pomer Materiál tela navijáka Cievka Kapacita cievky Hmotnosť
20915-050 KAMASAKI NAVIJAK SUPER RUNNER 50 19.90 EUR 502predná + voľnobežná5,2:1GrafitGrafit0,40 mm / 120 m355 g
20915-060 KAMASAKI NAVIJAK SUPER RUNNER 40 21.90 EUR 602predná + voľnobežná5,2:1GrafitGrafit0,40 mm / 150 m370 g


BANAX NAVIJAK HELICON 5600NF
90.90 Eur
LINEA ALL BLACK NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCOM
29.90 Eur
LINEA VIGOR CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
21.90 Eur
LINEA HYPER CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
28.90 Eur
LINEA VIGOR NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCOM
20.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK METHOD FEEDER RUNNER
32.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos